AirBnB

Lajittele


Osta Airbnb-lahjakortteja osoitteessa Livekortti.fi

Airbnb on matkailusovellus, jonka avulla voit löytää ainutlaatuisia majoitusvaihtoehtoja kaikkialta maailmasta. Lahjakorteilla voi varata majoitusta tai elämyksiä Airbnb:stä.

Kuinka Airbnb-lahjakortit toimivat

Jos etsit ainutlaatuista lahjaa, joka auttaa ystäviäsi tai perheenjäseniäsi nauttimaan matkoistaan, Airbnb-lahjakortit ovat loistava vaihtoehto. Mutta miten ne toimivat?

Airbnb-lahjakortteja voi ostaa verkosta Airbnb-verkkosivustolta tai täältä Airbnb-lahjakortit. Kun olet valinnut lahjoitettavan summan, voit joko tulostaa lahjakortin tai lähettää sen sähköpostitse saajalle. Lahjakortilla voi sitten varata yöpymisen missä tahansa miljoonista Airbnb-kohteista ympäri maailmaa.

Yksi Airbnb-lahjakorttien hienoista asioista on, että ne eivät koskaan vanhene. Suunnittelevatpa rakkaasi matkaa ensi kuussa tai ensi vuonna, he voivat käyttää lahjasi kattaakseen majoituskustannukset.

Jos et ole varma, kuinka paljon antaa, älä huoli. Airbnb:llä on verkkosivustollaan kätevä työkalu, jonka avulla voit valita summan sen perusteella, kuinka monta yötä luulet vastaanottajasi haluavan jäädä.

Joten jos etsit harkittua ja käytännöllistä lahjaa, Airbnb-lahjakortti on loistava vaihtoehto.

Mistä ostaa Airbnb-lahjakortti

Jos aiot ostaa Airbnb-lahjakortin, voit mennä muutamaan eri paikkaan. Tässä on muutamia suosituimpia vaihtoehtoja:

 1. Amazon - Amazon on loistava vaihtoehto lahjakorttien ostamiseen, koska ne tarjoavat laajan valikoiman nimellisarvoja ja tarjoavat ilmaisen toimituksen.
 1. Livekortti.fi - Livecards on toinen vaihtoehto alennuslahjakorttien ostamiseen. He myyvät vain sähköisiä lahjakortteja (digitaalisia), jotka lähetetään vastaanottajalle välittömästi sähköpostitse.
 1. eBay – eBaysta voi joskus löytää hyviä tarjouksia Airbnb-lahjakorteista. Muista kuitenkin tarkistaa myyjän palautearvio ennen ostoksen tekemistä varmistaaksesi, että saat oikean kortin.
 1. suoraan Airbnb:ltä – Voit myös ostaa Airbnb-lahjakortteja suoraan heidän verkkosivuiltaan. Ne tarjoavat fyysisiä lahjakortteja, jotka voidaan lähettää, sekä sähköisiä lahjakortteja, jotka voidaan lähettää sähköpostitse tai tulostaa.

Kuinka lunastaa lahjakorttini

Jos sinulla on Airbnb-lahjakortti, voit lunastaa sen seuraavaa Airbnb-matkaasi varten. Lahjakortin lunastamiseksi:

 1. Mene osoitteeseen www.airbnb.com ja kirjaudu sisään tilillesi
 1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta ja valitse "Omat matkat".
 1. Etsi matka, johon haluat käyttää lahjakorttisi, ja napsauta Muokkaa matkaa.
 1. Vieritä alas "Maksutapa"-osioon ja valitse "Lahjakortti".
 1. Anna lahjakorttisi numero ja PIN-koodi ja napsauta "Käytä lahjakortti"
 1. Näet lahjakorttisi summan, joka on käytetty kokonaishintaasi
 1. Viimeistele matkasi varaaminen suorittamalla loput vaiheet!

Kuinka tarkistaa Airbnb-lahjakorttini saldo

Jos sinulle on myönnetty Airbnb-lahjakortti, saatat miettiä, kuinka voit tarkistaa saldon. Tässä on nopea opas sen tekemiseen:

 1. Siirry Airbnb-sivustolle ja kirjaudu sisään tilillesi.
 1. Napsauta nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse avattavasta valikosta "Tili".
 1. Vieritä alas "Lahjakortit"-osioon ja napsauta "Tarkista saldo".
 1. Syötä lahjakorttisi 16-numeroinen koodi ja napsauta "Tarkista saldo".
 1. Näet nyt Airbnb-lahjakorttisi nykyisen saldon!

Airbnb-lahjakortit ovat loistava tapa antaa matkalahja. Niitä voidaan käyttää varaamaan majoitusta Airbnb-kiinteistöissä ympäri maailmaa, eivätkä ne koskaan vanhene. Etsitpä sitten viime hetken lahjaa tai haluat suunnitella erityistä tilaisuutta etukäteen, Airbnb-lahjakortti on aina arvostettu.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND