Playstation Card FI

Lajittele


Haluatko tehdä ostoksia PlayStationin tai Sonyn verkkokaupoissa? Livekortti.fi:sta löydät Suomessa toimivat PSN-kortin. Arvot vaihtelevat parista kympistä satoihin euroihin. Voit siis päättää joustavasti, kuinka paljon luottoa laitat tilillesi! Kiitos näiden korttien, et tarvitse luottokorttia tehdäksesi ostoksia.

HUOM! Voit käyttää PSN FI korttia vain jos sinulla on suomalainen PS tili.

Miten PSN-kortti toimii?

Jos sinulla on luottoa PS tililläsi, voit ostaa sisältöä PlayStation Network Storesta ja Sony Entertainment Network Storesta. Et siis tarvitse luottokorttia tehdä ostoksia. Löydät myymälöiden erilaisia sisältöä, kuten avatareja, pelejä, elokuvia ja musiikkia. Ostot tulevat heti PlayStation-konsolillesi, joten pääset nauttimaan niistä heti! Meiltä löydät PSN-kortteja mm. arvoissa 20 euroa50 euroa, 100 euroa ja 200 euroa. Voit käyttää PSN-kortteja jos sinulla on PS3, PS4, PSP tai PS Vita.

Tilaa PSN-kortin FI

Livekortti.fi:sta ostat PSN kortit Suomen tileille. Valitse vain sopiva summa, täytä tietosi ja saat koodin saman tien sekä sähköpostiisi että näytöllesi. Lunastat vain koodin PS tilillesi ja pääset heti ostoksille!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND