Xbox Game Pass Core

(15 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Xbox Live TRIAL kortit - Xbox Game Pass Core

(2 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Haluatko pelata uusia Xbox pelejä heti ensimmäisten joukossa? Xbox Live Goldilla ja EA Accessilla saat erityisetuja ja alennuksia, ja kaiken kukkuraksi saat uutuudet aina ensimmäisten joukossa käsiisi!  Ostaminen meiltä on hurjan kätevää ja nopeaa, ja lisäksi hinnat ovat todella edulliset. Koska olemme netissä toimiva yritys, hintamme ovat usein jopa 40% tavallisia kauppoja halvemmat!

Tietoa Xbox jäsenyydestä

Myymme Xbox Live Gold ja EA Access jäsenyyksiä. Meiltä löytyy kaiken mittaisia jäsenyyksia, parista päivästä yli kahteen vuoteen, joten sopiva varmasti löytyy. Xbox Live ansiosta voit pelata tuttuja ja tuntemattomia vastaan netissä multiplayer osiossa.

Xbox Live Gold on myös paljon muutakin kuin nettipelaamista. Tarjolla on aina huippuetuja, saat usein jopa -75% alennusta pelilatauksista. Jäsenyytesi aikana sinulla on myös pääsy ilmaispeleihin (Free Games with Gold). Joka kuukausi Xbox antaa myös kaksi ennalta valittua ilmaista peliä ladattavaksi, joko Xbox 360:lle tai Xbox valintasi mukaan. Kyseiset pelit ovat käytössäsi aina kun jäsenyytesi on voimassa. HUOM! Kun sinulla on Xbox Live Gold jäsenyys, voit käyttää 48t, 7 pv, 28 pv ja 56 pv peliaikoja. Uudistaaksesi Xbox Live Goldin tarvitset vähintään 1kk Gold kortit, lue tuoteseloste aina tarkkaan.

EA Access puolestaan on tarkoitettu erityisesti Xbox One:n käyttäjille. EA Accessin avulla saat huippualennuksia sekä pääsyn The Vaulttiin. The Vault sisältää jatkuvasti uudistuvan pelivalikoiman. Lisäksi  EA Access antaa jäsenilleen mahdollisuuden pelata ennakkoon markkkinoille vasta tulossa olevia pelejä. HUOM! EA Accesia voi käyttää vain jäsenyyden voimassaolon aikana. Meiltä löydät 1 kk ja 12kk mittaiset jäsenyydet – osta siis kerralla vuoden jäsenyys tai kokeile ensin kuukauden verran!

Osta jäsenyys

Löysit haluamasi ja nyt tahdot maksaa? Meillä maksaminen on turvallista ja helppoa. Syötä vain tarvittavat tiedot ja valitse maksutapa. Saat koodin ruudullesi ja sähköpostiisi heti kun maksu on suoritettu. Lunasta vain koodi pelitilillesi ja jäsenyys on käytössäsi.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND