PlayStation Card USA

Lajittele


Mikä on PlayStation Network Card?

PlayStation on todellista viihdettä! Joskus viihteeseen tulee tuhlattua yllättävän paljon kun on luottokortti käytössä. Tässäpä siis yksi hyvä syy käyttää PlayStation Network Cardeja! Älä naita luottokorttiasi PlayStationille, vaan osta prepaid PlayStation Network Cardseja- näin budjettisi pysyy aisoissa. Varsien arvolla voit tehdä ostoksia PlayStation Storessa, sieltä löytyy appseja, elokuvia, pelejä ja paljon muuta. Network Cardseja voi käyttää PlayStation Storessa mm. PSP, PS3, PS4 ja PS Vitan kautta.

Missä voin käyttää PlayStation®Network Cardseja?

PlayStation®Network (PSN) Cardseja vain ja ainoastaan PlayStation®Network Storessa (eli ei esim. Paikallisten- tai online-jälleenmyyjien kaupoissa). Lunastettu PSN Cardsi antaa arvonsa verran käyttöpääomaa tilillesi PlayStation®Wallettiin. Lompakon rahat voit käyttää esim. PS peliostoksiin (PS one® Classics), pelisisällön hankintaan, elokuviin, TV-sarjoihin PlayStation®4:lle, PlayStation®3:lle ja PS VITA®:n kannattavalle viihdekeskukselle.

PSN USA Cardsit voi lunastaa vain PlayStation®Network USA tileille, eli ne toimivat vain USA osoitteista.

Kuinka käytän PlayStation®Network Cardseja?

PlayStation®Network koodin lunastetaan PlayStation®Walletiin, jolloin koodin osoittama summa muuttuu käyttöpääomaksi lompakkoosi. Koodi antaa asiakkaalle mahdollisuuden ladata PS pelejä, pelinosia tai demoja. Näitä koodeja on usein sisällytetty erikoistarjouksiimme, eli kannattaa olla tarkkana.

PlayStation®Network (PSN) Cardsit ovat esimerkki tämän tyyppisistä Voucher- koodeista. PSN Cardsit täytyy lunastaa PlayStation®Network PÄÄTILIN KAUTTA (ei siis sivutilien kautta).

Lunastettaessa PSN Card antaa arvonsa määrän käyttöpääomaa PlayStation®Wallettiin. Varoilla voi ostaa ladattavia pelejä ja niiden lisäosia PLAYSTATION®3:lle ja PSP®:n kannattavalle viihdekeskukselle.

Kuinka tilaan?

Ennen vanhaan sinun piti kävellä kauppaan ostaaksesi PSN crediittiä. Nykyään ostaminen on hieman helpompaa. Livekortti.fi:stä saat koodin heti maksettuasi suoraan sähköpostiisi. Valitse sinulle sopiva PlayStation Network Card, anna meilisoitteesi ja maksa. Saat koodin välittömästi. Todellakin, turvallista ja helppoa!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND