VR Games

Lajittele


Parhaat VR pelit Finland

Virtuaalitodellisuus pelaamisessa pelaaja kokee virtuaalitodellisuuspäälaitteen avulla interaktiivisen ja kolmiulotteisen ympäristön.

Päätä huimaava virtuaalinen kokemus voidaan saavuttaa vain Oculus Riftin ja HTC Viven tyyppisillä päälaitteilla PC peleissä ja Sonyn Playstation VR:lla Playstation konsoleilla.

VR Pelit PC:lle

Tarjolla on monipuolinen VR pelivalikoima, siksi HTC Vive & Oculus RIFT laitteiden myynti on kovassa nousussa, Tulevaisuudessa VR peli brändejä tulee taatusti vielä rutkasti lisää.

Oculus Rift pelit

Mukava, sopeutuva ja kevyt, Facebookin Oculus RIFT pääsetti vie sinut uuteen maailmaan. Luo oma taidokas maailmasi tai vaikka syökse tulipalloja Riftin Touch Controllereilla, jotka tuovat monipuolisuutta ja ammattimaisuutta omaan VR maailmaasi.

Riftin ‘normikoon kokemus’ tukee ja on integroitu ‘360° spatiaaliseen audioon’ ja antaa sinun siten kokea virtuaalimaailman 360°:ssa ja mahtavalla audiolla, joka nostaa VR:n uudelle tasolle.

HTC Vive pelit

Kuten Oculus Rift, HTC Vive pääsetti tarvitsee PC:n toimiakseen. HTC menee vielä askeleen pidemmälle ja auttaa ostajaa löytämään parhaat VR paketit aina ajantasaisen Vive Ready listan avulla, mukana mm. HP, MSI ja Alienware.

HTV Vive mukana tulee uniikkeja toimintoja, kuten suora kamera, joka tiettyjen appsien kanssa tuo reaalimaailmaan virtuaalitodellisuuteen. Toisin kuin Rift, Viven mukana tulee myös käsikontrollipari, mistä hieman kalliimpi hinta luultavasti johtuu.

Viven perussetti sisältää päälaitteen ja käsienliikkeiden tunnistimet, joten voit kävellä VR alueesi sisällä, aika rajatulla alueella tosin.

Playstation VR pelit

Tehty mukavaksi, tasapainoiseksi ja mukautuvaksi. PlayStation VR pääsetti on suunniteltu niin, ettet edes huomaa sen olemassasoloa. Alan johtava design auttaa sinua tutkimaan uudenlaista pelimaailmaa ilman haittatekijöitä.

Playstation, kuten kilpailijansakin HTC ja Facebook, haluaa tuoda asiakkailleen aisteja kutkuttelevan uuden maailman. Tarvitset PS VR pääsetin, Playstation kameran ja PS4 systeemin pelataksesi PS VR pelejä.

Livekortti.fi tarjoaa laajan valikoiman parhaita VR pelejä PC:lle ja konsolille. Lisätietoja Virtual Reality peleistämme saat UKK –osiostamme taikka ottamalla yhteyttä 24/7 Live Chat tukeemme.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND