PlayStation Plus Essential FI

Lajittele


Livekortti.fi:sta löydät PSN Plus jäsenyydet, Voit valita 90 päivää taikka heti kerralla 365 päivää. HUOM! PSN Plus FI toimii vain suomalaisilla tileillä.

PlayStation Plus FI käyttö

PlayStation Plus on hyvä olla, jos pidät pelaamisesta ystävien kanssa. Voit nimittäin pelata verkossa moninpelejä ystäviesi kanssa ympäri mailman jos sinulla on PS4 konsoli. Voit myös jakaa pelejä kavereiden kesken. PlayStation Plus on myös hyödyllinen, kun haluat säästää rahaa. Voit ladata joka kuukausi kaksi ilmaista peliä PS3:lle, PS4:lle ja PS Vita:lle. Lisäksi saat yksinoikeudella alennuksia laajennusosiin ja peleihin, joten rahaa säästyy! Jäsenenä voit myös kokeilla heti ensimmäisten joukossa uusia pelejä, demoja ja beta versioita. Voit varmuuskopioida pelisi pilveen ja pelata niitä sitten siihen mihin jäit toisella konsolilla.

Tilaa PlayStation Plus FI

Livekortti.fi:sta tilaat PS Plus jäsenyyden helposti ja nopeasti. Valitse jäsenyyden pituus, täytä tietosi ja maksa. Maksettuasi koodi näkyy ruudullasi ja saat sen myös sähköpostiisi. Pääset pelaamaan heti!

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND