Steam Gift Cards EUR

(13 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Steam Gift Cards USD

(12 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Steam Gift Cards TR

(7 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Steam Gift Cards AR

(5 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Steam Gift Cards PL

(6 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Mikä on Steam Wallet ja miten siihen lisätään rahaa Steam lahjakorttien avulla.

Ensinnäkin, Steam Walletista puhuttaessa viittaamme Steam tiliisi, jolle voit lisätä rahaa monin eri tavoin. Yksi helpoimmista tavoista hankkia rahaa tilille on käyttää meiltä saatavia Steam Wallet koodeja, eli toisin sanottuna Steam lahjakortteja (steam prepaid kortteja), Steam wallet kortteja tai yksinkertasesti sanottuna Steam kooodeja. Kaikki nimet viittaavat samaan tuotteeseen.

Mistä ostaa Steam kortteja netistä?

Monet tavalliset kaupat myyvät Steam lahjakortteja. Suomessa Steam kortteja myydään mm. ruokakaupoissa, tavarataloissa ja R-kioskeilla. Suosittelemme kuitenkin ostamaan netistä, esimerkiksi meiltä Livekortti.fi:stä. Nettikaupassamme asioidessasi saat monia hyötyjä!

Miksi Steam lahjakortit kannattaa ostaa Livekortti.fi nettikaupasta?

• Meidän Steam lahjakorttikoodit ovat 100% laillisia/ virallisia.
• Säästä aikaa:Toimitus hoituu salamannopeasti: Lähetämme Steam lahjakorttikoodin heti maksettuasi sähköpostiisi.
• Ostaminen on helppoa ja nopeaa: Valitse vain tuote, anna meiliosoitteesi ja maksa. Muuta ei tarvita. Helpon ja nopean 3- vaiheinen ostosysteemi ansiosta sinun ei tarvitse täyttää pitkällisten lomakkeita tai antaa meille henkilökohtaisia tietojasi. Tarvitsemme vain meiliosoitteesi ja maksun! (Parhaiten myyviin tuotteisiimme kuuluvat mm. 20 Euro Steam 24,95e ja 80e Euro Steam 81,95e)
• Parhaat hinnat: Huipputarjouksia ei voi ohittaa? Hintamme ovat aina alhaisemmat kuin tavallisissa kaupoissa, koska ostamme Steam lahjakortit suurissa tukkuerissä viralllisilta tukkumyyjiltä.Olemme aina edullinen ostopaikka.
• 24/7 live chatti ja muutenkin mahtava asiakaspalvelu, siltä varalta että tarvitset apua Steam lahjakorttien tai muiden digitaalisten koodien kanssa.

UKK

Mitä Steam Wallet koodit ovat?

Steam Wallet koodit toimivat kuin mitkä tahansa lahjakortit (siksi monet kutsuvat niitä Steam lahjakorteiksi). Voit lunastaa lahjankortin sisältämän summan Steam tilillesi ja ostaa rahalla sitten pelejä, ohjelmistoja tai mitä vaan Steam Storesta löydät ja haluat.   Vaikka voitkin ostaa Steam koodit tavallisesta ruokakaupasta, suosittellemme, että ostat ne meiltä. Meiltä saat koodit Suomessa aina halvalla ja nopeasti, koska toimitamme koodit digitaalisesti (siis HETI) sähköpostiisi. Ostaessasi meiltä sinun ei tarvitse edes poistua kotoasi, vaan pääset pelaamaan heti! Tsekkaa tämä linkki Steam wallet koodeja euroissa.

Miten lisään rahaa Steam Wallettiini?

Steammin kautta:

1. Loggaudu Steam- tilillesi.
2. Klikkaa [käyttäjänimeäsi] linkkiä oikeassa yläkulmassa ja valitse “Account Details”.
3. Valitse summa ja maksa.

Miten tsekkaan Steam Wallettini saldon?

1. Loggaudu Steam tilillesi.
2. Tämän hetkinen saldosi näkyy oikeassa yläkulmassa [käyttäjänimesi] vieressä.

Miten lunastan Steam Wallet koodin ja lisään rahat Steam Wallettiini?

Ohjeet askel askeleelta: Kuinka aktivoida/ lunastaa/ lisätä rahaa juuri ostamallasi Steam lahjakortilla:

1. Ota saamasi kortti esiin. Valuutta voi olla mikä tahansa, sillä lunastaessasi lahjakortin valuutta muuttuu automaattisesti käyttämääsi valuuttaan.
2. Jos sinulla ei vielä ole lahjakortti, osta se meiltä 3- vaiheisen, nopean ostosyysteemimme kautta. Tarvitsemme vain sähköpostiosoitteesi ja maksun, emme mitään muuta.
3. Kun olet maksanut koodisi, saat sen heti sähköpostiisi sekä ruudullesi.
4. Loggaudu Steam tilillesi (tai luo sellainen, jos sinulla ei vielä sellaista ole) ja mene "Redeem a Steam Wallet Code" LINKKI: https://store.steampowered.com/account/redeemwalletcode
3. Syötä koodisi aukeavalla ruudulla “Steam Wallet Code” kenttään.
5. Klikkaa jatka.

Tehdessäsi ostoksia Steam Storesta voit maksaa Steam Walletisi saldolla valitsemalla maksuvaiheessa maksutavaksi “My Steam Wallet”. Tuotteen hinta ja vero vähennetään tällöin Steam Wallettisi saldosta.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND