Steam Gift Cards EUR

Lajittele


Mikä Steam on?

Steam on ilmaisohjelma, jonka voit ladata tietokoneellesi. Ladattuasi ohjelman, voit ladata sen kautta tuhansia pelejä. Löydät pelejä jopa ilmaiseksii. Ei ole kovinkaan harvinaista löytää suosittujakin pelejä ilmaiseksi rajoitetuksi ajaksi. Yleensä kaikkein suosituimmat pelit kuitenkin vaativat maksun, joka onnistuu Steam rahalla, eli Steam lahjakorteilla. Steamista saa todella hyviä alennuksia parhaista peleistä. Pelien lisäksi Steam tarjoaa elokuvia, lyhyt elokuvia, opastusvideoita yms. Steamista löytyy myös tuhansittain ohjelmistoja. Ja koska Steam- jäsenet voivat chattailla keskenään, uutuuksista tietäminen on helppoa. Tässä kerroimme Steamista vain pintapuolisesti, tutustu itse ja ota hyödyt irti!

Steam- lahjakorttien käyttö

Lataa Steam PC:lle tai Mac:lle tästä. Kun koneellasi on Steam, voit lunastaa meiltä ostamasi Steam-kortin valuutaksi Stemissa ja tehdä ostoksia heti.

Paljon erilaisia Steam Lahjakortteja

Helposti saldoa Steam tilillesi. Steamin kautta voit ostaa pelejä, esim. Grand Theft Auto V ja Elite: Dangerous. Meiltä löydät 20 euron, 20 dollarin ja 50 50 dollarin Steam lahjakortit.. Hanki lahjakortti itsellesi tai anna lahjaksi! Tästä osastosta lÿdät EUROmääräiset Steam lahjakortit.

Osta Steam Lahjakortti

Meiltä Steam lahjakortinosto onnistuu helposti!  Valitse sopiva tuote,a nna tietosi ja maksa. Koodi näkyy heti ruudullasi ja saat sen lisäksi sähköpostitse. Muistathan, että meiltä löydät myös muut lahjakortit, kuten iTunes, Google Play Store, Facebook ja Amazon.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND