Ala mediapartneriksi

Tervetuloa Livekortti.fi:in!! Luultavasti pidät netistä ja pelaamisesta, mutta ehkä sinulla on myös blogi, Youtube-kanava tai paljon seuraajia somessa? Hienoa! Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme?

Edut mediapartnereille

Näistä eduista pääset nautimaan kun työskentelet Livekortti.fi:in kanssa!


Ilmaista peliaikaa: Kaikki pitävät ilmaisista jutuista! Auta meitä rakentamaan some yleisöä  ja saat ilmaiset Online PSN, Xbox Live ja Steam networks jäsenyydet Online! Voimme antaa sinulle spesiaalikoodin, jonka avulla voimme seurata kun tuot meille uusia käyttäjiä. Me anamme sinulle ilmaista peliaikaa haluamallesi konsolille!!

Lisää näkyvyyttäsi ja kasvata yleisöäsi: Sivuillamme käy yli 50,000 kävijää kuukausittain, ja siihen ei vielä sisälly meidän kasvava  80,000 ++ meililista. Ala Livekortti.fi partneriksi ja kasvata yleisöäsi nopeasti. Palkitsemme parhaat partnerit viikoittain!

Kylkiäisiä Livekortti.fi:stä: Jotta saat somekanavastasi entistä mielenkiintoisemman, saatamme antaa sinulle ilmaisia pelinäytteitä jaettavaksi yleisöllesi. Oletko koskaan ajatellut laittaa kisaa pystyyn yleisöllesi? Fanisi taatusti rakastaisivat ideaa! Ala partneriksemme nyt heti ja autamme sinua sitomaan yleisösi entistä tiiviimmin!

 

Oletko Youtubettaja?
Ala mainostaa meille ja kutsua uusia jäseniä!!
Tee promovideo ja saat SAAT ILMAISTA PELIAIKAA HALUAMALLESI KONSOLILLE. Mitä enemmän kutsuja saat (invites), sitä pidemmän peliajan saat. No hitto, olkoon, saat koko vuoden peliaikaa kun keräät meille 100 kutsua! Kuulostaako hyvältä?

Tässä diili:
Sinun tarvitsee vain tehdä promovideo ja linkittää se Livekortti.fi:iin ja lähettää meille linkki kanavaasi. Jos olemme vaikutteneita määristäsi, lähetämme sinulle ilmaisen Online pelijäsenyyden haluamaasi konsoliin (Xbox Live, PNS or Steam).

Kun saat koodin (tulee muutamassa minuutissa) teet vain videon, jossa kerrot kuinka helppoa oli ladata crediittiä pelitilillesi kauttamme!

Livekortti.fi maksaa sinulle

Okei, eli teet hyvää somesisältöä! Haluaistko osa-aikatyön meiltä?

Etsimme jatkuvasti Youtube sisällön tuottajia, bloggaajia ja somevaikuttajia.

Jos haluat saada enemmän irti Livekortti.fi:stä kuin ilmaisia pelikoodeja (nyt puhutaan rahasta!), täytä alla oleva kaavake.

Hae nyt!

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun pian yhteyttä, jotta pääset aloittamaan mahdollisimman nopeasti.

Laita mukaan: Nimesi, meilisi, nettisivusi, blogisi, someprofiilisi, Youtube-kanavasi, ja ruuksita toivotko tulevaisuudessa palkkioksi tuotteita vaiko rahaa.