iTunes Gift Cards FI

(7 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

iTunes Gift Cards USA

(10 Tuotteet)
spinner

Lajittele

Katso kategoria z

Mikä on iTunes?

Pidä musiikki, elokuvat ja TV sarjat järjestyksessä Apple laitteellasi iTunes lahjakorttien avulla.

iTunes lahjakortit on hyvä lahjaidea, mutta sitäkin kätevämpi tapa pitää iTunes budjettisi kurissa. Samalla pidät myös tilisi turvassa, sillä sinun ei tarvitse linkittää credit/debit korttejasi- tämä on tärkeää etenkin kun lapsesi leikkivät laitteillasi.

iTunes sisältää kaikki uusimmat viihdykkeet ja tarjoaa myös ilmaista viihdettä rajoitetuille ajanjaksoille. Lataamasi sisältö pysyy laitteellasi aina. Lataa suosikki elokuvasi ja säilytä niitä iPadilla, iPhonella, iPodilla tai millä tahansa muulla Apple laitteella seuraavaa pitkää matkaasi varten, tai valmiina viihdyttämään lapsiasi.

Livekortti.fi:stä saat digitaalisen koodin heti sähköisesti toimitettuna, joten sinun ei tarvitse odotella postin tuloa. Saat tuotteesi heti. 

Mitä voit ostaa iTunes Storesta?

USA iTunes Store sisältää yli 10 miljoonaa biisiä, 100 000 podcastia ja 27 000 audiokirjaa. Lisäksi monet iTunes toiminnot ovat saatavana vain USA:n iTunes Storesta.

Satoja TV sarjoja lähes kaikilta johtavilta kanavilta ja kaapelikanavilta, jotka ovat saatavana heti niiden ensimmäisestä USA:n julkaisupäivästä lähtien. Ja nyt HD versioina.

Osta tai vuokraa kokopitkiä elokuvia, jotka näkyvät upeasti kaikilta laitteilta: iPhone, iPad, iPod, Mac tai AppleTV (myös HD)

Tilaa iTunes lahjakortti

Tilatessasi saat koodin, joka on lunastettavissa iTunesillasi. Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi. Lisäksi koodi toimitetaan myös sähköpostiisi, joten sen lähettäminen ystävälle lahjaksi on erittäin helppoa. 

iTunes lahjakortin käyttö on helppoa

Kirjaudu sisään iTunesiin  ja näet oikeassa laidassa painikkeen “redeem.” Klikkaa tätä nappulaa saadaksesi iTunes lahjakortin varat käyttöösi ja ala ostoksille.

Parasta lahjakorteissa on, että kun kerran olet lunastanut rahat iTunes tilillesi, ne pysyvät virtuualikukkarossasi aina, vanhentumatta.

close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND