HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

HUOM!!! Tämä koodi toimii vain EURO määräisillä PSN tileillä. Tilattuja tuotteita EI voi palauttaa, eli tarkistathan tarkkaan ennen tilausta tilisi valuutan!

Hanki itsellesi online –peliaikaa PlayStation Plus 90 pv avulla. Tämä 90 päivän paketti on täydellinen välillä pelaamiseen syttyville pelureille. MUISTATHAN, että tämä koodi toimii vain EURO määräisillä PSN tileillä.

Paljonko PlayStation Plus 90 pv (EURO) maksaa?

PlayStation Plus 90 päivän hinta riippuu ostopaikasta.

Muista, että halvimmat PlayStation Plus 90 pv voivat tuoda ongelmia, sillä monet myyjät myyvät varastettuja ja ei-legitiimejä jäsenyyksiä.

Meidän PlayStation Plus 90 pv koodit ovat 100% laillisia (ks. UKK osiomme) ja samalla ne ovat markkinoiden edullisimmasta päästä. Hintamme ovat alhaiset, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, joten voimme myydä PlayStation Plus 90 pv huippuedullisesti.

Voit olla varma, että meiltä ostetut koodit toimivat aina. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia ilmenee, muista, että asiakaspalvelumme Live chatti on avoinna 24/7.

PlayStation Plus 90 pv EURO digitaalinen toimitus & käyttöönotto

PlayStation tarjoaa jäsenilleen upeita etuja, kuten ilmaisia pelejä. Säästät paljon rahaa PlayStation Storessa, sillä tarjollla on aina mahtavia tarjouksia nettiostajjille, mm. Blu-Ray leffoista. PlayStation Plus jäsenillä on pääsy Netflixiin, Now TV:n ja Amazon Instant Videoihin.

Koska toimitamme koodit digitaalisesti sähköpostiisi, saat koodin heti ja voit alkaa käyttämään palvelua välittömästi

Pelaa Online – moninpelejä kavereidesi kanssa

PlayStation Plus jäsenyys mahdollistaa moninpelin ystävien keske netissä. Paikallinen moninpeli on toki mahdollista ilman PlayStation Plus jäsenyyttäkin, mutta netin kautta tapahtuvaan moninpeliin se tarvitaan. Voit pelata tuttuja ja tuntemattomia vastaan, ympäri maailman.

Ilmaisia pelejä

Joka vuosi PlayStation tarjoaa yli 60 ilmaista peliä ladattavaksi PlayStation Plus jäsenille. Pelejä on tarjolla PlayStation Vita, PlayStation 3, ja PlayStation 4 konsoleille ja ilmaispelit ovat käytössä niin kauan kuin henkilö on jäsen.

Uusia pelejä tulee kuukausittain, jokaiselle konsolille tulee kaksi peliä. Pelit latautuvat laitteellesi automaattisesti kunkin kuukauden alussa. Saat siis automaattisesti uusimmat Sonyn ilmaispelit aina niin kauan kuin jäsenyytesi on voimassa.

Miksi hankkia PlayStation Plus EURO 90 päivää?

PlayStation Plus 90 pv jäsenyys on seuraava askel seikkailussasi pelimaailmassa! Pystymällä pelaamaan online- tilassa tuttujen ja tuntemattomien kanssa antaa sinulle kaiken irti pelikokoelmastasi. Saat myös käsiisi kiinnostavaa ladattavaa materiaalia peleihisi, tuntuvia alennuksia sekä ilmaispelejä toimitettuna suoraan PlayStation systeemilllesi kuukausittain. PS Plus jäsenyyden avulla uuden sukupolven pelaajat pelaavat uuden sukupolven pelejä.

Tilaa PlayStation Plus 90 pv EURO Livekortti.fi:stä

PlayStation Plus 90 pv EURO ostaminen on helppoa. Anna sähkäopostiosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa, ja valmista tuli! Saat 90 päivän koodisi heti maksettuasi sähköpostiisi, lisäksi se näkyy välittömästi myös ruudullasi.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan PS Plus jäsenyys, 90 päivää?

PS Plus jäsenyys, 90 päivää :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • PS Plus jäsenyys, 90 päivää :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Kk Jäsenyys

  $ 52,49
 • product-image

  Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys

  $ 17,95
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN UNITED STATES