assassins creed 3
search

Assassins Creed 3 PC:lle

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

232 Myyty!

13,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: UPLAY

Alue: Worldwide

Assassin's Creed III on 3:nen persoonan toimintaseikkailupeli, jossa pelaaja ottaa muinaisten temppelinherrojen aarteita metsästävän salamurhaajan roolin piilotellen USA:n vapaussodan melskeessä. Peli on Assassin's Creed franchisen viides osa ja ensimmäinen, jossa käytetään paljon tuliaseita. Ominaisuuksiin kuuluu: uusia salamurhaajahahmoja, linkki aiemmista peleistä tuttuun moderniin Desmond Milesin hahmoon. Gameplay levittyy yli vuosikymmenten, mukana meritaisteluita, uusia ja edellisistä peleistä kierrätettyjä aseita, uusia fyysisiä toimintoja, animaatio-- ja sääsysteemi sekä intensiivinen moninpeli uusine hahmoineen.

Uusi salamurhaaja, uusi maailma

Jenkkikoloniat vuonna 1775: Urhea nuori soturi taistelee kotimaansa puolesta. Mutta se mikä alkoi kotimaan puolestuksena jatkuu pitkäksi matkaksi, jonka ainaka hänestä kehittyy mestari salamurhaaja… , sellainen joka muuttaa uuden maan kohtalon lopullisesti.

Sinä olet Connor, sotilas, jonka äiti on intiaani ja isä britti. Kun sota lähetyy kolonioita, sinä omistaudut klaanisi suojelemiseen ja sytytät täysimittaisen sodan. Matkasi vie sinut halki veristen taistelukenttien ja kaupunkien tungoksen, läpi kaukaisten metsien ja myrskyisten merien. Et ole vain todistamassa historiaa… sinä luot sen. Koe salattu totuus Amerikan Vapaussodan takana. Ota käyttöösi uusia aseita ja taitoja.  Koe Ubisoft-AnvilNextin loma hämmästyttavän realistinen maailma. Tervetuloa täysin uuteen lukuun Assassin-sarjan unohtumattomassa tarinassa.

Päätoiminnot

Uusi hahmo - Connor, paljasjalkainen intiaani salamurhaaja vapauttaa pedon vaistosi. Vaani vihollisiasi ja nitistä heidät uusilla aseilla, kuten tomahawkilla, tuliaseilla jne.

Sytytä sota – Taistele Lexingtonista Bunker Hillille, olet Amerikan ensimmäinen korkeasti koulutettu salamurhaaja. Sytytä vapaussota työskentelemällä kulissien takana historiallisten hahmojen kanssa, joukossa mm. George Washington ja Benjamin Franklin.

Tutki uutta maailmaa – Jahtaa vihollisiasi mahtavissa maisemissa, vilkkailta kaduilta veren tahrimiin taistelukenttiin, aina kauas sydänmaille saakka

Upea, uusi design – Koe Ubisoft-AnvilNext mahti! Uusi pelimoottori  suunniteltu juuri Assassin's Creed III:a varten. Liike, animaatio ja mm. sää ovat suorastaan mullistavan realistisia. Uusi taistelusysteemi puolestaan tekee taisteluista entistä intensiivisempiä.

Valloita meret – Tota merisotaaluksesi haltuusi ja lähetä vihollisesi märkään hautaan.

Intensiivinen moninpeli – Moninpeli on parantunut entisestään. Mukana on uusia hahmoja, karttoja sekä moodeja, joiden kera online-pelaaminen on entistä kiehtovampaa.

Kuinka tilaan Assassin's Creed III:n

Assassin's Creed III:n tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

Laitevaatimukset

ASSASSINS CREED 3:n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8

Prosessori: 2.66 GHz Intel Core2 Duo E8200 tai 2.66 GHz AMD Athlon II X4 620

RAM: 2 GB

Kovalevy:17 GB

Videokortti: AMD Radeon HD 4850 / 5000 / 6000 / 7000 sarja, NVIDIA GeForce 8800 GT / 9 / 200 / 400 / 500 / 600 sarjan versio kannettaville voi toimia, mutta niitä ei tueta. Nämä chipsetit ovat ainuita, jotka voivat pyörittää peliä.

Vaatii UPlay tilin

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Assassins Creed 3 PC:lle?

Assassins Creed 3 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Assassins Creed 3 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 45,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 14,95