Call of Duty: Ghosts PC:lle

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

99 Myyty!

46,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: WORLDWIDE

Call of Duty: Ghosts on hämmästyttävä harppaus yhdelle kaikkien aikojen suurimmista viihdemaailman franchiseista. Tämä Call of Duty tuo pelaajille uuden dynamiikan, jossa pelaajat ovat tuhonpartaalla olevassa maassa, mutta  eivät taistele sen puolesta, vaan pysyäkseen itse hengissä.

Uusi Call of Duty kokemus saa pontta franchisen uudesta pelimoottorista, joka tuottaa hämmästyttävän mukaansa tempaava pelimaailmaa. Samalla nopeus ja sujuvuus kuitenkin säilyyy tutussa 60 kuvaa / sekunti vauhdissa kaikilla moodeilla.

Yksinpeli

Kymmenen vuotta suuren tuhon jälkeen Amerikan rajat ja maailman valtasuhteet ovat muuttuneet täysin. Se mikä on jäljellä maan Special Operation- joukoista, kulkee nyt mysteerisenä Ghosts- nimisenä ryhmänä, johtaen taistoa uutta, teknisesti korkeammalla teknisellä tasolla olevaa Globaalia supermahtia vastaan.

Uudessa Call of Duty universumissa, ensi kertaa franchisen historiassa, pelaajat ottavat altavastaajan osan Call of Duty Ghostsien saappaissa, heidät on lyöty. Pelaajan pitää taistella ja nostaa tuhon partaalla oleva kansakunto uuteen kukoistukseen. Pelaajat saavat tutustua uusiin hahmoihin ja käydä paikoissa, joidenlaisia Call of Dutyssa ei ole aiemmin nähty.

Moninpeli

Call of Duty: Ghosts:ssa luot kokonaisen sotilaan. Uudessa Create-A-Soldier systeemissä voi muutta sotilaansa fyysistä olemusta valitsemalla pään, vartalotyypin, päähineen ja varusteet. Ensi kertaa Call of Duty® pelissä pelaaja voi valita myös sukupuolen. Tarjolla on yli 20 000 erilaista kombinaatiota, tämä on siis joustavin ja kattavin hahmon customointi ikinä Call of Dutyn historiassa.

Dynaamiset pelialueet tuovat hienon lisäpiristeen moninpeliin. Mukana on interaktiivisia elementtejä ja tapahtumia, jotka pelaaja voi laittaa liikkeelle ja jotka muuttamat maan muotoa. Maa voi liikkua jalkojen alta ja pakottaa pelaajat muuttamaan näin taktiikkaansa.

Call of Duty: Ghosts tuo uudet taktiikat ja uudenlaisen ympäristön. Uusi piiloutumissysteemi antaa pelaajan liikkua sulavasti esteiden yli. Polviliuku mahdollistaa luonnolisen siirtymän juoksusta makuulle.

Call of Duty: Ghosts tuo ulottuville 20 UUTTA tappotyyliä, mm: Juggernaut Maniac, Helo Scout, Vulture ja ODIN:in isku. Pelaaja voi ottaa kehiin myös vahtikoira Rileyn yksinpelissä suojakseen ja apurikseen hyökkäyksiin. Tarjolla on myös 30 UUTTA asetta, mm. täysin uusi kivääriluokka: Marksman Rifles.

Kuinka tilaan Call of Duty: Ghosts

Call of Duty: Ghosts tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

Laitevaatimukset

CALL OF DUTY: GHOSTS:n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

Processor: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz

Memory: 6 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870

DirectX?: 11.0 Compatible video card or equivalent

Hard Drive: 40 GB

 

 

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Call of Duty: Ghosts PC:lle?

Call of Duty: Ghosts PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Call of Duty: Ghosts PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 46,25
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 14,95