Call of duty 4 modern warfare
search

Call of Duty 4: Modern Warfare PC

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

1264 Myyty!

18,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Call of Duty 4: Modern Warfare varustaa pelaajat suurella arsenaalilla moderneja aseita ja kulkuvälineitä. Pelaajat pääsevät ottamaan osaa ympäri mailman tapahtuviin yhteenottoihin ja suojelemaan maailmaa hurjilta vihollisjoukoilta.

USA:n merijalkaväki ja Brittien S.A.S. sotilaat taistelevat läpi tarinan ,jossa jounen käänteitä ei taatusti puutu. Pelaajat joutuvat käyttämään hienostunutta teknologiaa, voimakkaita aseita ja koordinoimaan maa- sekä ilmahyökkäyksiä taistoissa, jossa nopeus, tarkkuus ja kommunikointi ovat valtteja. Eeppinen peli tuo moninpeliin uutta syvyyttä tarjoten online-faneille uudenlaista periksiantamattomuutta, mukaansa tempaavuutta ja customoitavaa pelikokemusta.

Autenttisia, moderneja aseita- Uudessa asearsenaalissa on yli 70 uutta, autenttista asetta ja vempainta laserein varustetuista kivääreistä miinoihin ja 0.50 kaliperisiin tarkka-ammunta kivääreihin. Mukana on nyt myös M-249 SAW konekiväärit. Yönäkö lasit ja maastopuvut auttavat piiloutumaan. Call of Duty 4: Modern Warfare pitää pelaajat otteessaan heidän yrittäessä suorittaa tehtäviä.

Koordinoidut hyökkäykset ja tuki – Pelissä on moderneja taisteluja sotilaineen ja sateliitteineen, ilmahyökkäykset ovat välttämättömiä voiton saavuttamiseksi. Peli saa adrealiinin virtaamaan pelaajien ottaessa osaa nopeisiin ja taktisiin helikopteritaisteluihin ratsastaen shoppereilla ja jeteillä tuhotakseen vihollisensa. Tuhansien metrien korkeudesta tapahtuvat hyökkäykset voivat olla supertuhoisia viimeisintä teknologiaa olevilla ilma-aseilla.

Elokuvamaisen laadukas grafiikka ja ääni – Upeat uuden sukupolven grafiikat imaisevat pelaajan intensiiviseen Call of Duty 4: Modern Warfareen. Hämmästyttävät erikoisefektit, mm. realistinen syvyysvaikutelma taistelukentillä, vannevalot, hahmojen varjot ja tekstuurit takaavat pelaajalle elokuvamaisen tarkkuudeen ja filiksen. Peli yhdistää elävän grafiikan sekä realistiset kommentit taisteluiden aikana, yhdistettynä Call of Duty:n palkittuun äänisysteemiin ne tekevät pelikokemuksesta unohtumattoman.

Moninpeli on vertaansa vailla – Moninpeli perustuu Call of Duty 2:n pohjalle ja tarjoaa jatkuvaa, hienoa moninpeliä, entistä interaktiivisempana. Create-a-class toiminto antaa pelaajien customoida aseensa taisteluihin sopiviksi ja kokemuspisteillä saa uusi varusteita. Matchmaking löytää sopivat pelikumppanit. Call of Duty 4: Modern Warfaren moninpeli on suunniteltu tarjoamaan hyvin toimivan ja addiktiivisen pelikokemuksen.

Kuinka tilaan Call of Duty 4: Modern Warfaren

Call of Duty 4: Modern Warfaren tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

LAITEVAATIMUKSET

MINIMI:

Tuettu OS: Microsoft® Windows® XP/Vista (Windows 95/98/ME/2000 ei tueta)

DirectX Version: Microsoft DirectX 9.0c (sisältyy)

Prosessori: Intel® Pentium® 4 2.4 Ghz / AMD(R) 64 (TM) 2800+ / Intel® and AMD® 1.8 Ghz Dual Core Processor tai paremmin tuettu

Muisti: 512MB RAM (Windows® XP), 768MB RAM (Vista®)

Grafiikka: NVIDIA Geforce 6600 tai parempi, tai ATI Radeon® 9800Pro tai parempi

Ääni: 100% DirectX 9.0c yhteensopiva äänikortti

Vapaata kovalevytilaa: 8GB

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Call of Duty 4: Modern Warfare PC?

Call of Duty 4: Modern Warfare PC :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Call of Duty 4: Modern Warfare PC :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95