Call of duty black ops 3
search

Call of Duty: Black Ops 3 PC:lle

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

274 Myyty!

63,25

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Kieli: Multilanguage

Alusta: Steam

Alue: Worldwide

Tervetuloa Call of Duty: Black Ops 3:in, tummanpuhuvaan, kieroutuneeseen tulevaisuuteen, jossa uusi sukupolvi Black Ops sotilaita syntyy ja rajat ihmiskunnan sekä luomamme teknologian välillä hämärtyvät. Maailma on nyt huipputeknologian ja sotilasrobottien varassa.

Call of Duty: Black Ops 3 yhdistää kolme uniikkia pelimoodia: Kampaja, moninpeli ja zombit, tarjoten näin faneille syvimmän ja rohkeimman Call of Dutyn ikinä. Kampanja on suunniteltu moninpeliksi, jota voi pelata kerralla jopa 4 pelaajaa online-tilassa, tai sitä voi pelata yksin elokuvamaisesti. Moninpeli on franchisen syvin, antoisin ja mukaansatempaavin tapa. Mukana on uusia mahdollisuuksia varustautua, nostaa rankingiaan ja customoida taisteluita varten. Zombit tuovat aivan uuden, tajunnan räjäyttävän tarinan ja kokemuksen mukanaan.

Call of Duty: Black Ops 3:a voi pelata täysin online-tilassa. Ensikertaa molemmilla tavoilla on oma pelaaja XP ja edistymistapa. Tämä versio kannustaa aivan uuteen lähestymistapaan, innovaatioon ja tarjoaa leuat loksauttavia ympäristöjä. Et ole koskaan kokenut vastaavanlaisia aseitaja ja kykyjä. Mukana on myös uusi ja parannettu nesteiden liikutussysteemi. Kaikki tämä on uuden, juuri tälle pelille customoidun teknologian ansiosta. Mukana on uusi AI ja animaatiosysteemi. Grafiikka on entistä tarkempaa, juuri kuten Call of Duty fanit odottavatkin tältä kriitikoiden huippuunsa ylistämältä versiolta. Vallaistus ja äänet ovat myös huipussaan.

ESITTELYSSÄ UUSI BLACK OPS AIKAKAUSI:

Call of Duty: Black Ops 3 vie pelaajansa tulevaisuuteen, jossa bioteknologia on mahdollistanut uuden Black Ops sotilaiden sukupolven. Pelaajat ovat nyt aina yhteydessä älykkääseen gridiin ja joukkoihinsa taisteluiden aikana. Maailman on enemmän kahtiajakautunut kuin koskaan aiemmin, ja siksi eliittioukot koostuvat miehistä ja naisista, joiden taistelykyvyt ovat huippuunsa hiottuja. He taistelevat nopeammin, vahvemmin ja fiksummin. Jokaisen sotilaan on tehtävä vaikea päätös ja mentävä hirvittäviin paikkoihin tässä jännittävässä tarinassa.

ENNEN KOKEMATON CALL OF DUTY KAMPANJA:

Treyarch nostaa Call of Dutyn moninpelin nyt uudelle tasolle mahdollistamalla jopa 4:n pelaajan moninpelin. Uusi, tarkkaan testattu network ja sosiaalinen systeemi antavat nyt maailmanluokan moninpeli- ja Zombimoodikokemuksen. Suunniteltu yhteistyötä ja uudelleen pelausta varten pelaaja saa kokea kaikki elokuvamaiset pelihetket, juuri niistähän Call of Duty on tunnettu! Vapaan maailman kentät mahdollistavan joka pelikerralla uudenlaisen strategian. Ja nyt jokainen pelaaja on täysin customoitavissa aseista lähtie, aina kykyihin ja asusteisiin saakka. Pelissä menestyessä pelaaja saa vielä lisää custimoitavaa näyttääkseen menestyksensä muille. Kamppanjakokemus muuttuu ja kehittyy jatkuvasti.

VALMISTAUDU UPEAAN MONINPELIIN:

Black Ops 3:n Treyarchin avulla pelaajat voivat nyt liikkua sulavasti ja tarkasti pelin maailmassa, hyppien, luikuen etc. Kykyjä voi sekoittaa lukemattomilla tavoilla samalla kun olet kokoajan täysin yhtä aseistuksesi kanssa. Ympäristö on suunniteltu alhaalta ylös uudet toiminnot mielessä pitäen, jotta pelaaja voisi käyttää onnistuneesti vanhoja sekä uusia liikkeitä.

Black Ops 3 moninpeli tuo ulottuvillesi myös uuden Specialisti hahmosysteemin, mikä antaa pelaajalle mahdollisuuden kohota rankingissa ja hallita sujuvasti jokaisen hahmon taistelussa hiotut kyvyt ja aseet. Black Ops 3 moninpeli antaa pelaajlle kolme erilaista tapaa kohota rankingissa.

TAISTELE KUOLEMATTOMIA VASTAA UUDESSA KAUHUTARINASSA:

Mikään Treyarch:n peli ei olisi täydellinen ilman niille tyypillistä Zombiemooodia, joka antaa aivan omanlaisensa pelikokemuksen omine hämmästyttävine tarinoineen. Black Ops 3 Zombit ovat kaikkien aikojen kunnianhimoisin ja kattavin Call of Duty Zombi-peli, jossa myös toimii täysi XP-pohjainen etenemis systeemi, mikä lisää syvyyttä ja mukaansa tempaavuutta. Tätä Zombi-fanit ovat odottaneet!

Kuinka tilaan Call of Duty: Black Ops 3:n

Call of Duty: Black Ops 3:n tilaaminen on tehty erittäin helpoksi. Saat pelin muutamassa minuutissa omaksesi. Anna vain melisi, valitse maksutapa ja maksa. Niin helppoa! Koodi näkyy heti maksettuasi ruudullasi, lisäksi se lähetetään meiliisi.

Laitevaatimukset

CALL OF DUTY: BLACK OPS 3:n minimi laitevaatimukset PC:lle

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit

Prosessori: Intel® Core™ i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom™ II X4 810 @ 2.60 GHz

Muisti: 6 GB RAM

Grafiikka: NVIDIA® GeForce® GTX 470 @ 1GB / ATI® Radeon™ HD 6970 @ 1GB

Vapaata tallennustilaa: 60 GB

Äänikortti: DirectX yhteensopiva

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Call of Duty: Black Ops 3 PC:lle?

Call of Duty: Black Ops 3 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Call of Duty: Black Ops 3 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95