LEGO 2k Drive
search
LEGO 2k Drive_001
search
LEGO 2k Drive_002
search
LEGO 2k Drive_003
search
LEGO 2k Drive_004
search
LEGO 2k Drive_005
search

LEGO 2K Drive PC (STEAM) EU

PC Games

4 Myyty!

€ 59,99

6,95

LEGO 2K DRIVE PC:lle on digitaalinen koodi, jolla ei ole viimeistä käyttöpäivää. Ostettuasi koodin saat sen välittömästi sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta

€ 59,99

6,95

Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: MAY 19, 2023

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: STEAM

Alue: EU

Esittelyssä LEGO 2K Drive – jännittävä ajoseikkailu, joka sijoittuu Bricklandian kiehtovaan maailmaan. Lähde avoimen maailman matkalle, kilpaile, liity joukkueeseen ja kohtaa kovia vastustajia kilpaillaksesi arvostetusta Sky Trophysta!

LEGO 2K Drivessa poikkeuksellinen ajoneuvosi voi vaivattomasti valloittaa kilparatoja, maastopolkuja ja avovesiä. Tutustu Bricklandian laajuuteen esittelemällä ajotaitosi ja valmistamalla ainutlaatuisia ajoneuvojasi tiili tiileltä!

Avainominaisuudet:

1. LEGO Racing Adventure: Valmistaudu äärimmäiseen LEGO Racing Adventure -seikkailuun! Uppoudu laajaan avoimeen maailmaan osallistumalla sydänkilpailuihin! Osallistu jännittävään Story-tilaan, yksittäiskilpailuihin tai Cup-sarjan turnauksiin ja sukeltaa seinän ulkopuolisiin minipeleihin. Hallitse ajautumis-, tehostus-, hyppy- ja tehostuskykysi päihittääksesi vastustajasi!

2. Race for the Sky Trophy: Seuraa kiehtovaa tarinatilaa ja lähde jännittävälle matkalle aloittelijasta legendaariseksi mestariksi ja kohtaa karismaattisia kilpailijoita. Kun voitat voiton voiton perään, kiipeät riveihin ja haastat lopulta pahamaineisen Shadow Z:n. Onko sinulla tarvittavat mahdollisuudet napata Sky Trophy ja sinusta tulee paras LEGO-kilpailija?

3. Tutustu Bricklandian avoimeen maailmaan: Koe vapaus tutkia Bricklandian eloisaa maailmaa, joka on täynnä värikkäitä hahmoja ja jännittäviä tehtäviä. Kulje Turbo Acresin vehreillä pelloilla, maastoa Big Butte Countyn autiomaassa tai risteily Prospecto Valleyn maalauksellisilla vesiväylillä. Avoin maailma odottaa, joten istu ratin taakse ja lähde unohtumattomaan seikkailuun!

4. Vapauta luova puoli: Autotalli on luova leikkipaikkasi, jossa voit herättää unelmiesi ajoneuvot henkiin. Rakenna upouusia autoja ja veneitä tyhjästä, räätälöi mitä tahansa kokoelmasi ajoneuvoa tai lähde opastettuihin rakennuksiin. Rakentaminen autotallissa on yhtä yksinkertaista kuin tiilien napsauttaminen yhteen, mikä antaa sinulle mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia, yksilöllisiä ajoneuvoja vaivattomasti. Kun mestariteos on valmis, pyöräytä sitä ja esittele se maailmalle!

5. Pelaa yhdessä, missä tahansa! Nauti ystävien ja perheen seurasta sekä kotona että verkossa! Risteile Bricklandian avoimessa maailmassa paikallisessa jaetun näytön tilassa tai ota yhteyttä ajokavereihisi verkossa innostavaa matkaa varten. Kilpailet toisiasi vastaan kilpailuissa, teetkö yhteistyötä ajoneuvojen suunnittelussa Garagessa tai yksinkertaisesti tutkit Bricklandian laajaa maailmaa yhdessä, hauskoja seikkailuja odottavat ystäväsi kanssasi. Kerää miehistösi ja lähde yhdessä tielle, missä ikinä oletkin!

LEGO 2K Drive for Windows PC on lippusi poikkeukselliseen ajokokemukseen, joka on täynnä luovuutta, kilpailua ja toveruutta. Astu Bricklandiaan ja käynnistä moottorisi!

Laitevaatimukset

LEGO 2K DRIVE :n minimi laitevaatimukset PC:lle

Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10 64-bit, Windows 11 64-bit
Processor: Intel®️ Core™️ Intel i5 4690 / AMD Ryzen 5 1500X or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Nvidia 960 2GB / AMD R9 380 or better
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 12 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0x compatible sound card
Additional Notes: Dual-analog gamepad: Recommended

Laitevaatimukset

Kuinka ostan LEGO 2K Drive PC (STEAM) EU?

LEGO 2K Drive PC (STEAM) EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • LEGO 2K Drive PC (STEAM) EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95