Monster Energy Supercross - The Official Videogame 6 Xbox One - Xbox Series
search

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 Xbox One/Xbox Series EU

Xbox Series Game Codes

879 Myyty!

6,00

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: MARCH 09, 2023

Kieli: ENGLISH

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

Esittelyssä Monster Energy Supercross: virallinen videopeli 6!

Valmistaudu jännittävään seikkailuun, joka on täynnä mutaa, hikeä ja adrenaliinia, kun sukellat Monster Energy Supercross 6:n jännittävään toimintaan! Koe Monster Energy Supercross 2022 Championshipin intensiivinen tunnelma, jossa on mukana oikeita pyöriä, ratsastajia ja ratoja.

Mukauta pelisi mieltymystesi mukaan laajan valikoiman vaihtoehtoja. Säädä jokaista pelin osa-aluetta realismista ratsastuksen helppouteen. Sinulla on valta luoda yksilöllinen ja mukaansatempaava pelikokemus kuin koskaan ennen.

Supercross 6 tarjoaa tuoreen ja ainutlaatuisen näkökulman, joka asettaa sinut toiminnan ytimeen. Katso Supercrossin maailma omin silmin ja koe innostus enemmän kuin koskaan ennen.

Mitä uutta Monster Energy Supercross 6:ssa?

Henkilökohtainen valmentajasi Opi parhailta Jeremy McGrathin kanssa

Lähde matkallesi tehdäksesi jälkesi Supercross-maailmassa valmentajasi ja mentorisi, legendaarisen Jeremy McGrathin, ohjauksessa! Liity Supercross Academyyn ja hallitse kaikki McGrathin asiantuntijatemput. Anna hänen opetusten viedä sinut mestaruuden huipulle uratilassa, joka tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen kuin koskaan ennen.

Lähdetään ajelulle Tutustu Supercross Parkin ainutlaatuisiin paikkoihin

Valmistaudu jännittäviin seikkailuihin tutkiessasi erilaisia paikkoja uudessa Supercross Parkissa. Lentokentistä kaivoksiin, vuorista stadioneihin, jokaisella alueella on oma viehätyksensä. Tutustu näihin kiehtoviin paikkoihin yksin tai ystäviesi kanssa. Yhdistetyillä Supercross-radoilla ja motocross-radoilla voit harjoitella taitojasi, suorittaa rohkeita temppuja tai vain nauttia henkeäsalpaavista näkymistä.

Rhythm Attack Hallitse suora tie Rhythm Attack -tilassa

Koe jännitys kilpailijaa vastaan suoralla tiellä, jossa vain taidoillasi on väliä. Rhythm Attack -tilassa olet vain sinä, vastustajasi ja kappale. Jätä kaikki muu taaksesi, kun päästät pyöräsi täyden tehon valloilleen ja seuraa rytmiä ylittääksesi maaliviivan ensimmäisenä. Osallistu intensiivisiin yhden eliminointiturnauksiin, jotka sijoittuvat upeisiin paikkoihin, kuten kanjoneihin ja metsiin, ja todista arvosi kilpailusta kilpailuun.

Sinun haasteesi, matkasi Muokkaa polkusi maailmanmestariksi

Hallitse matkaasi kunniaan mukauttamalla jokaista näkökohtaa. Aja ultrarealistisen fysiikan avulla tai käytä ratsastuksen apuvälineitä helpommin saavutettavaksi. Räätälöi tyylisi vastaamaan mieltymyksiäsi kussakin kilpailussa. Kehitä ajajasi taitojasi pelityylisi perusteella ja hienosäädä pyöräsi asetukset täydellisyyteen. Päästä luovuutesi valloilleen Track Editorin avulla, luo ainutlaatuinen tyyli Helmet Editorilla ja personoi ratsastajaasi ja pyörääsi laajalla lisävarustevalikoimalla.

Ensimmäistä kertaa satulassa? Tunne olosi mukavaksi ratsastusapuvälineiden avulla

Älä hukuta radan käänteitä ja kuoppia, jos olet aloittelija. Uudet ratsastuksen apuvälineet auttavat sinua pääsemään mukaan toimintaan ensimmäisestä kilpailustasi lähtien. Avustettu jarrutus, ohjaus ja kiihdytys opastaa sinut radan läpi ja auttaa sinua löytämään parhaat kilpailulinjat voittoon!

Kilpaile verkossa ja kiipeä tulostaulukoille

Tunne adrenaliiniryöpy, kun kilpailet verkossa muita pelaajia vastaan. Voit ansaita pisteitä ja kiivetä tulostaulukoihin, olipa kyseessä sitten maalilinjan ylittäminen ennen laumaa, virheetön liikkeitä tai kilometrien matkaa pyörälläsi. Erikoistu suosikkitoimintoihisi tai voita erilaisia haasteita. Tee vaikutus sponsoreihin, osallistu jännittäviin kilpailuihin ja pyri tulemaan äärimmäiseksi Supercrossin maailmanmestariksi!

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa MONSTER ENERGY SUPERCROSS: THE OFFICIAL VIDEOGAME 6 online-tilassa ystäviesi ja muiden MONSTER ENERGY SUPERCROSS: THE OFFICIAL VIDEOGAME 6 ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 Xbox One/Xbox Series EU?

Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 Xbox One/Xbox Series EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Monster Energy Supercross: The Official Videogame 6 Xbox One/Xbox Series EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95