Norton 360 Deluxe 1 Year - 5 Devices (50GB Cloud Storage)
search

Norton 360 Deluxe 1 Year - 5 Devices (50GB Cloud Storage)

Myydään

Qdistribu Ltd

Internet Security Software

269 Myyty!

€ 55,29

38,25

NORTON 360 DELUXE 1 YEAR - 5 DEVICES (50GB CLOUD STORAGE) on digitaalinen koodi, jolla on ILMAINEN toimitus ja ei viimeistä käyttöpäivää. Kun olet ostanut, lähetämme sähköpostilla tuoteavaimen, ohjeet ja linkit pikalataukseen! Ei aikarajaa, ei tilausta ja 24/7-tuki asennuksen ja aktivoinnin kanssa.

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta

€ 55,29

38,25

Tuotekuvaus

Norton 360 Deluxe: Kattava kyberturvallisuus jopa viidelle laitteelle

Jos etsit luotettavaa ja kattavaa kyberturvaratkaisua laitteillesi, etsi Norton 360 Deluxe. Tämä edistyksellinen ohjelmisto suojaa jopa viittä laitetta, mukaan lukien PC:t, Macit, älypuhelimet ja tabletit, useilta verkkouhkilta, kuten viruksilta, haittaohjelmilta, kiristysohjelmilta ja tietojenkalasteluhyökkäyksiltä.

Norton 360 Deluxen avulla voit nauttia useista ominaisuuksista, jotka on suunniteltu pitämään laitteesi ja henkilökohtaiset tietosi turvassa. Nämä sisältävät:

Virustorjunta: Norton 360 Deluxe käyttää edistynyttä virustentorjuntatekniikkaa virusten, haittaohjelmien ja muiden verkkouhkien havaitsemiseen ja poistamiseen laitteistasi.

Reaaliaikainen suojaus: Ohjelmisto tarkkailee jatkuvasti laitteitasi mahdollisten uhkien varalta ja estää ne reaaliajassa, mikä pitää sinut turvassa uusimmilta uhilta niiden ilmaantuessa.

Verkkosuojaus: Norton 360 Deluxe sisältää tehokkaita verkkosuojausominaisuuksia, jotka auttavat pitämään sinut turvassa Internetin selaamisen aikana. Tämä sisältää turvallisen hakuominaisuuden, joka varoittaa sinua mahdollisesti vaarallisista verkkosivustoista ja estää pääsyn niille, sekä salasanojen hallinnan, joka auttaa sinua luomaan ja tallentamaan suojattuja salasanoja.

Henkilöllisyyden suojaus: Norton 360 Deluxe sisältää edistyneitä henkilöllisyyden suojausominaisuuksia, jotka auttavat pitämään henkilötietosi turvassa online-uhkilta, kuten identiteettivarkauksilta ja tietojenkalasteluhyökkäyksistä. Tämä sisältää pimeän verkon valvontaominaisuuden, joka skannaa pimeää verkkoa henkilötietojesi mainitsemisen varalta ja hälyttää, jos se löytää jotain.

Pilvitallennustila: Norton 360 Deluxen avulla saat myös 50 Gt pilvitallennustilaa tärkeiden tiedostojen ja asiakirjojen turvalliseen tallentamiseen ja varmuuskopiointiin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos laitteesi katoaa tai varastetaan, sillä pääset käsiksi tärkeisiin tiedostoihisi mistä tahansa Internet-yhteyden kautta.

Suorituskyvyn optimointi: Suojausominaisuuksiensa lisäksi Norton 360 Deluxe sisältää työkaluja, jotka auttavat optimoimaan laitteidesi suorituskyvyn. Tämä sisältää levyn optimoijan, joka auttaa vapauttamaan tilaa kiintolevyltäsi, sekä käynnistyksen hallinnan, jonka avulla voit hallita, mitkä ohjelmat ja sovellukset käynnistyvät, kun laite käynnistetään.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä: Norton 360 Deluxessa on helppokäyttöinen käyttöliittymä, jonka avulla kyberturvallisuussuojasi määrittäminen ja hallinta on helppoa. Voit helposti tarkastella suojauksesi tilaa ja ryhtyä nopeasti toimiin tarvittaessa, kuten suorittaa tarkistuksen tai päivittää suojauksesi.

Kaiken kaikkiaan Norton 360 Deluxe on kattava kyberturvallisuusratkaisu, joka tarjoaa edistyneen suojan jopa viidelle laitteelle. Sen laaja valikoima ominaisuuksia, mukaan lukien virustorjunta, reaaliaikainen suojaus, verkkosuojaus, henkilöllisyyden suojaus ja suorituskyvyn optimointi, auttavat pitämään laitteesi ja henkilökohtaiset tietosi turvassa useilta verkkouhkilta. Mukana oleva 50 Gt pilvitallennustila on loistava valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja kattavaa kyberturvallisuussuojaa laitteilleen.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Norton 360 Deluxe 1 Year - 5 Devices (50GB Cloud Storage)?

Norton 360 Deluxe 1 Year - 5 Devices (50GB Cloud Storage) :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Norton 360 Deluxe 1 Year - 5 Devices (50GB Cloud Storage) :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95