Tchia PC
search

Tchia PC (EPIC) EU

PC Games

933 Myyty!

22,95

TCHIA PC:lle on digitaalinen koodi, jolla ei ole viimeistä käyttöpäivää. Ostettuasi koodin saat sen välittömästi sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta

22,95

Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: MARCH 21, 2023

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: EPIC

Alue: EU

Tchia: Soul Jumping Adventure

Tchia on nuori tyttö, joka osaa hypätä eläimiin ja esineisiin. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden kohota taivaalla linnuna, tutkia valtameren syvyyksiä kalana tai paljastaa piilotettuja aarteita koirana. Käytä ainutlaatuisia kykyjäsi lähteäksesi matkalle, joka on täynnä tutkimista, pulmien ratkaisemista ja salaisuuksien paljastamista.

Tutustu laajaan saaristoon

Tchian maailma on valtava saaristo, joka on täynnä reheviä metsiä, kristallinkirkkaita vesiä ja kohoavia vuoria. Hyppää ja liuku ilmassa, suorita vaikuttavia temppuja ja kiipeä mihin tahansa näkemäsi rakenteeseen. Purjehtii turkoosilla laguunilla, sukeltaa koralliriuttoihin ja tutki hylkyjä.

Kohtaa arvoituksellisia vihollisia

Maanot ovat arvoituksellisia vihollisia, jotka on herätetty henkiin puusta ja kankaasta. He ovat ketteriä ja voimakkaita, mutta Tchian kykyjen avulla voit voittaa heidät. Testaa taitosi ottamalla vastaan mystisiä haasteita Toteemipyhäköissä.

Uppoudu sydämelliseen seikkailuun

Liity Tchiaan sydämelliseen seikkailuun, jossa tapaat monipuolisen uudenkaledonalaisista kulttuureista inspiroituneita hahmoja. Nauti täysin animoiduista kohtauksista, jotka on äänitetty perinteisillä kielillä. Uppoudu ainutlaatuiseen maailmaan alkuperäisen orkesteripartituurin kautta, joka on täynnä paikallisia ääniä.

Pelaa Ukulelea

Ukulele on Tchian uskollinen kumppani. Hillo yksin tai muiden saariston asukkaiden kanssa. Soita sitä tarinan keskeisinä hetkinä, osallistu rytmiosioihin tai avaa melodioita avoimessa maailmassa laukaistaksesi erityisiä tapahtumia, kuten eläinten houkuttelemista tai sateen aiheuttamista.

Mukauta seikkailuasi

Mukauta Tchian ulkonäkö ja vene laajalla valikoimalla avattavia kosmetiikkatuotteita. Löydä hyödyllisiä ja hauskoja työkaluja, kuten taskulamppu, ritsa, kompassi ja kamera, kun edistyt.

Tutustu Uuteen-Kaledoniaan

Tchian maailma on saanut inspiraationsa Uudesta Kaledoniasta, pienestä saaresta Tyynellämerellä. Peli esittelee alueen rikkaita ja monipuolisia maisemia, kulttuureja, musiikkia, kieliä, kansanperinteitä ja perinteitä. Hahmojen äänet ovat paikallisten lahjakkuuksien esittämiä, puhuvat perinteisillä kielillä ja tekstitetty useilla kielillä.

Tchia on ainutlaatuinen ja viehättävä seikkailupeli, joka vie sinut kauniiseen ja eloisaan maailmaan. Upealla visuaalisella kuvallaan, mukaansatempaavalla pelattavuudellaan ja sydäntä lämmittävällä tarinallaan Tchia jättää varmasti pysyvän vaikutuksen.

Laitevaatimukset

TCHIA:n minimi laitevaatimukset PC:lle

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Tchia PC (EPIC) EU?

Tchia PC (EPIC) EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Tchia PC (EPIC) EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95