^5CE21AD98540C001B97054D075D4BF5285E10D041D505C8084^pimgpsh_fullsize_distr
search

The Sims 4 PC:lle

Myydään

Qdistribu Ltd

PC Games

3654 Myyty!

11,25

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Alusta: Origins

Alue: WorldWide

Kieli: Multilanguage

Laajalti kehuttu tosielämän simulaatio on täällä taas 4. versiona - The Sims 4! Täynnä uusia toimintoja ja parannuksia, jotka saavat Sims- hahmot ja ympäristön tuntumaan entistäkin uniikimmalta, todellisemmalta ja houkuttelevammalta. The Sims 4 antaa Simiesi toimia customoidussa maailmassasi kuten ennenkin – anteliaina ja kaikkivoipina olentoina (Jumalien statuksella), he eivät kaihda tappaviakaan keinoja säilyttääkseen maailmansa koskemattomuuden!

Nauti ihmisten luomisesta ja kontrolloinnista virtuaalimaailmassa ilman sääntöjä. Anna luovuutesi näkyä customoitujen Simsien kautta, jokaisella on oma uniikki persoonansa ja ulkonäkönsä. Valitse hiustyylit, vaatteet ja anna heille toiveita sekä haaveita täytettäviksi.

Luo vaivatta täydellisiä koteja Simeillesi uuden Build Moden avulla valitsemalla suosikki sisustuksesi ja tyylisi. Auta Simsejäsi saavuttamaan urahaaveensa, luo suhteita ja anna heidän nauttia elämän parhaista ja viihdyttävimmistä hetkistä. Löydä kauniita maailmoja kaikkine rikkauksineen ja tutki naapurustoasi tavataksesi muita kiinnostavia Simsejä ja löytááksesi uusia paikkoja. Ole vapaa ja voimakas pelatassasi elämällä, mutta ennen kaikkea nauti!

Create-a-Sim -toiminto

Luo laaja joukko uniikkeja Simseja, joilla kaikilla on uusia tunteita, suuria persoonallisuuksia ja erilainen ulkonäkö. Valitse Simiesi vartalotyypit uudella ja voimallisella ‘Create A Sim -toiminnolla’ – valitse kävelytyyli, vaatetus ja hiukset. Anna heidän elämälleen merkitys valitsemalla heidän persoonallisuuden piirteensä ja haaveensa, olet täysin vastuussa heidän tunteistaan, ajatuksistaan ja vartaloistaan.

Rakenna täydellinen koti

Huonekohtainen ‘Build Mode’ antaa sinulle vapaat kädet suunnitella helposti tyylikäs koti Simseillesi. Rakenna siis unelmakotisi pohjapiirrustuksesta maisemointiin ja huonekaluihin, viimeisen päälle. Voit varustaa talosi vaikkapa kellarilla tai uima-altaalla.

Löydä ihmeellisiä maailmoja

Tutki kiinnostavia paikkoja, löydä eläväisiä naapurustoja ja matkusta maailmojen välillä. Simsisi voivat laajentaa sosiaalista piiriään vierailemalla uusissa yhteisöissä, hengaamalla kavereineen puistoissa tai vaikkapa keräämällä ja löytämällä uusia tarvikkeita.

Muokkaa elämää

Ota haltuusi jokainen Simsiesi elämän huippuhetki, heidän ihmissuhteista työuriin. Jokainen Simiesi elämän käänne syntymästä aikuisuuteen on hyppysissäsi. Kehitä Simiesi kykyjä ja aloita uusia harrastuksia.

Uusia kokemuskia

Löydä ja hyödynnä yhteisön luomaa sisältöä peliisi, ja vieläkin parempaa – jaa omat uniikit luomuksesi koko maailmalle uuden Sims Galleryn avulla. Tykkää, kommentoi ja lataa kokonaisia koteja, täysin sisustettuja huoneita ja suosikki Simisi käyttöösi.

Etkö saa tarpeeksesi The Sims 4:sta? Mikset siinä tapauksessa kokeile The Sims 4: Cats & Dogs DLC tai tsekkaa koko Sims PC DLC ja Games valikoimamme ja valitse houkuttelevinta! 

Laitevaatimukset

MINIMI:

OS: Windows XP (SP3), Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1, tai Windows 10

CPU: 1.8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ tai vastaava (Koneille, jotka käyttävät built-in grafiikkakortteja, peli vaatii 2.0 GHz Intel Core 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 tai vastaavan)

RAM: min 2 GB RAM

KOVALEVY: Min 3 GB vapaata tilaa (14 GB, jos asennat myös  The Sims 4:n) + min 1 GB lisätilaa customoidun materiaalin ja pelien tallenusta varten.

VIDEO: 128 MB Video RAM:a ja  Pixel Shader 3.0 tuki. Tukee seuraavia videokortteja: NVIDIA GeForce 6600 tai parempi, ATI Radeon X1300 tai parempi, Intel GMA X4500 tai parempi

DIRECTX: DirectX 9.0c yhteensopiva

Äänikortti: DirectX 9.0c yhteensopiva

SUOSITUS:

OS: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, or 10

PROSESSORI: Intel core i5 tai nopeampi, AMD Athlon X4

VIDEOKORTTI: NVIDIA GTX 650 tai parempi

MUISTI: 4 GB RAM

KOVALEVY: 15 GB vapaata tilaa

Laitevaatimukset

Kuinka ostan The Sims 4 PC:lle?

The Sims 4 PC:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • The Sims 4 PC:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 45,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 14,95