Togges Nintendo Switch
search

Togges Nintendo Switch EU

Nintendo Switch Games

1057 Myyty!

9,95

TOGGES Nintendo Switch:lle on digitaalinen koodi, jolla ei ole viimeistä käyttöpäivää. Ostettuasi koodin saat sen välittömästi sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta

9,95

Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: DECEMBER 07, 2022

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: NINTENDO ESHOP

Alue: EU

Tutustu Galaxyyn Nintendo Switchin Toggesilla

Oletko valmis täysin uuteen ja innovatiiviseen seikkailuun, joka on myös tuttu ja jännittävä? Älä etsi kauempaa kuin Togges – värikäs hiekkalaatikkopeli, joka vie sinut matkalle galaksin halki täyttämään maailman lohkoilla.

Pelin kulku ja ominaisuudet

Togges on Collect-A-Thon 3D -tasopeli, jossa on epälineaarinen pelattavuus. Lähes 30 bonustasolla pääset 7 massiiviselle tasolle, jotka ovat täynnä yllätyksiä ja haasteita. Tutkimista korostaen Togges tarjoaa "Eureka!" hetkiä, kun löydät uusia hahmoja, hauskoja tarinoita ja luovia pelimekaniikkoja. Kymmenien tuntien sisällön ansiosta uppoudut rikkaaseen hiekkalaatikkokokemukseen, joka tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia.

Tutustu tähdistöjen tarinaan

Tunnettua maailmankaikkeutta suojaa loputon muuri kosmoksen alla ja galaksin syvyyksissä. Konstellaatioiden muodostumista ylläpitävät kunkin alueen johtajat, kun taas kuningas suojelee kaikkea olemassaoloa. Togges on tarina tähtikuvioista, ja voit kokea tämän jännittävän tarinan pelatessasi.

Upeasti muotoiltuja maailmoja ja käsintehtyjä tasoja

Ota aikaa tutustuaksesi Toggesin kauniisti muotoiltuihin maailmoihin, joissa pääset uppoutumaan käsittämättömiin ympäristöihin upeilla näkymillä. Futuristisesta Savannahin kaupungista porkkanakakkumaailmaan sotkeudut hauskoihin tarinoihin ollessasi vuorovaikutuksessa ystävien kanssa. Käsintehdyt tasot ovat täynnä hauskaa, ja jokainen käänne tuo sinulle jotain uutta löydettävää. Ratkaise pulmia ja ole vuorovaikutuksessa ympäristöjen kanssa leikkisillä tavoilla.

Yhdistä Toggen värejä ja kykyjä

Toggesissa sinun on käytettävä järkeäsi ja luovuuttasi haasteiden voittamiseksi. Yhdistä eri Togge-värejä ja käytä niiden kykyjä avataksesi uusia polkuja ja ratkaistaksesi arvoituksia. Kohtaat odottamattomia yllätyksiä rikkaassa hiekkalaatikkokokemuksessa – pelissä, joka on suunniteltu pelaajille, jotta he voivat antaa utelias mielensä tutkia asiaa omaan tahtiinsa.

Nykyaikainen ote klassikoista

Togges on nykyaikainen otos 3D-tasohyppelyn klassikoista, ja sen ovat suunnitelleet rakkaudella genren fanit. Hämmästyttävän pelattavuuden ja kiehtovien maailmojen ansiosta Togges on peli, jota et halua missata.

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Togges Nintendo Switch EU?

Togges Nintendo Switch EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Togges Nintendo Switch EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95