Xbox Live 48t Jäsenyys

Myydään

Qdistribu Ltd

Xbox Live TRIAL kortit

8399 Myyty!

3,25

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

HUOM – Kokeiluun tarkoitettu trial –koodi toimii VAIN UUDELLA XBOX TILILLÄ (tilisi tulee olla uusi tai sinun tulee luoda uusi tili lunastaaksesi koodin). Voidaan käyttää vain Xbox One konsolilla (ei toimi Xbox 360:lla). Ei voida käyttää jo olemassa olevien GOLD –jäsenyyksien jatkamiseen.

Tämä Xbox Live jäsenyys antaa omistajalleen 14 pv pääsyn Xbox Live upeimpiin toimintoihin, mukana mm. kehittynyt online moninpeli. Jännittävät Xbox Live toiminnot olivat aiemmin ainoastaan Xbox Live Gold jäsenille, ovat nyt tarjolla myös tavallisen Xbox Live jäsenyyden haltijoille. Seuraavassa esittelemme muutamia parhaita toimintoja:

Xbox Live yhteisö

Minne ikinä menetkin, voit pitää yhteyttä peliyhteisöön, perheeseen ja kavereihin missä tahansa liikutkin Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Näet a omat mitä kaverisi pelaavat jsaavutuksesi, voit jakaa klipsejä peleistäsi, saat uutisia, voit lähettää viestejä, ja paljon muuta. Voit jopa party chatata muiden pelaajien kanssa Windows 10 PC:n ja Xbox Onen välillä.

Pelaa useassa paikassa

Nauti vapaudeta pelata suosikkipelejäsi milloin ja missä vain. Saat helposti yhteyden kavereihesi ja peliyhteisöösi Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Missä ikinä liikutkin, pelisi ja saavutuksesi kulkevat mukanasi. Voit pelata samaan aikaan kun striimaat Xbox One huippuhetkiäsi Windows 10 PC:llä.

Xbox Play Anywhere

Pelaa Xbox Play Anywhere pelejä missä vaan kuten nimikin kertoo. Toimii sekä Windows 10 PC:llä että Xbox Onella (Etsikö edullisia Windows 10 ohjelmistokoodia? Osta se meiltä livekortti.fi:stä). Haluat sitten pelata uutta peliä tai jatkaa edillistä siitä mihin jäit vaihtaessasi laitetta, Xbox Play Anywhere kuljettaa pelien lisäosat, saavutukset ja tallennuksesi mukanasi minne ikinä menetkin.

Etkö saa tarpeeksesi Xbox Play Anywhere peleistä? Tsekkaa Xbox pelivalikoimamme ja löydä parhaat Xbox Play Anywhere pelit. Ja jos haluat vieläkin laajemman valikoiman Xbox Play Anywhere pelejä, voit hankkia meiltä edullisen Xbox lahjakortin ja ostaa sillä haluamasi Xbox Play Anywhere peli suoraan Xbox Storesta.

Paras Online moninpelikokemus

Rakenna leuat loksauttavia maailmoja kavereidesi, perheesi ja muiden pelaajien kanssa. Taistele joko yhdessä tiiminä tai yksin muita vastaan otteluissa, joissa sinulta vaaditaan vauhtia ja nopeaa jattelua. Xbox Live tarjoaa jokaiselle sopivaa moninpeliä.

Pelaaminen

Näe saavutukseksesi liittämällä ne Gamerscore-tiliisi tabletilla, puhelimella, Xbox Onella tai Windows 10 PC:llä. Sisäänrakennetulla Game DVR- toiminnolla teet upeita kuvakaappauksia ja nauhoitat suosikkipelihetkesi. Voit luoda jännittäviä videoita kommentteineen ja jakaa niiden myötä parhaat hetkesi perheesi, kavereidesi ja muiden pelaajien kanssa. Tämän lisäksi voit näyttää pelivideosi suoraan koko maailmalle Xbox One -konsolisi Twitch- toiminnon avulla.

Customoimoi Gamertagisi ja suunnittelemalla oma Xbox-avattaresi, ja tuo koko persoonallisuutesi esiin pelaajaprofiilissasi ja luo näin oma, uniikki pelaajaprofiilisi.

Avattaret

Customoi ja luo itsestäsi digitaalinen versio, tai ole kuka tahansa haluatkin olla. Valtava valikoima kehotyyppejä, ihonvärejä, asuja, tunteita ja rekvisiittaa, joilla saat avattaresi näyttämään itseltäsi tai joltakulta aivan muulta.

Personalisoitu kotisivu

Järjestele kaverit, perhe, muut pelaajat, pelit ja paljon muuta. Personalisoi ja customoi Xbox Live pelitilisi kotisivu, jotta näet sinua kiinnostavat tärkeät asiat ensin ja sinua miellyttävällä tavalla.

Uusi toimivuus

Vaihtaminen edestakaisin välilehtien välillä on nyt nopeampaa kuin koskaan. Tarjolla on nyt erilliset välilehdet saavutuksille, ihmisille, kuvakaappauksille, järjestelmälle ja viesteille. Uudet flyoutit helpottavat navigointia ja käyttäjät rakastavat niitä.

Gather your Fire-Squad

While searching for Groups to join, Xbox Live lets you customize your search for gamers across Windows 10 PCs and Xbox One with gaming preferences, objectives, and styles similar to your own.

Kerää oma iskuryhmäsi

Etsiessäsi sopivaa Xbox Live ryhmää, voit tehdä haun perustuen pelaajien Windows 10/ Xbox One asetuksiin, pelityylin ja pelitavoitteisiin, siten että ne ovat lähellä omiasi.

Player-made Tournaments with Arena

Xbox Live’s Arena allows you to construct your own tournaments. From fixing the tournament dates and start times to customizing the tournament type, Xbox Live’s Arena gives you the best player-made tournament experience with one simple sign-up.

Pelaajien luomat turnaukset Arenalla

Xbox Liven Arenalla voit luoda omia turnauksiasi. Lyö päivämäärä& aika lukkoon ja valitse turnaustyyli. Arena Xbox Live antaa sinulle parhaan pelaajien tekemän turnauskokemuksen, liittyminen onnistuu nopeasti ja helposti kirjautumalla käyttäjäksi.

PC-pelit Xbox Onella

Suosituimmat PC-pelit näkyvät Xbox Live -tililläsi. Pidä silmällä, mitä ystäväsi katselevat ja pelaavat, jaa videoklipsejä. Saat myös suoran pääsyn suosikkipeliesi Game Hubseihin.

Kokonaisvaltaisen Xbox Live kokemuksen saamiseksi osta Xbox Live Gold jäsenyys jo tänään!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Xbox Live 48t Jäsenyys?

Xbox Live 48t Jäsenyys :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Xbox Live 48t Jäsenyys :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Kk Jäsenyys

  € 45,49
 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys

  € 13,49