HUOM! Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

HUOM – Kokeiluun tarkoitettu trial –koodi toimii VAIN UUDELLA XBOX TILILLÄ (tilisi tulee olla uusi tai sinun tulee luoda uusi tili lunastaaksesi koodin). Voidaan käyttää vain Xbox One konsolilla (ei toimi Xbox 360:lla). Ei voida käyttää jo olemassa olevien GOLD –jäsenyyksien jatkamiseen.

Tämä Xbox Live jäsenyys antaa omistajalleen 14 pv pääsyn Xbox Live parhaisiin toimintoihin, joihin sisältyy mm. kehittynyt online moninpeli. Jännittävät Xbox Live toiminnot olivat aiemmin ainoastaan Xbox Live Gold jäsenille, ovat nyt tarjolla myös tavallisen Xbox Live jäsenyyden haltijoille. Seuraavassa esittelemme muutamia upeita toimintoja:

Xbox Live yhteisö

Pidä yhteyttä peliyhteisöön, perheeseen ja kavereihin missä tahansa liikutkin Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Näet saavutuksesi ja mitä kaverisi pelaavat, voit lähettää viestejä, jakaa klipsejä peleistäsi, saat uutisia ja paljon muuta. Voit myös party chatata muiden pelaajien kanssa Windows 10 PC:n ja Xbox Onen välillä.

Pelaa useassa paikassa

Nauti suosikkipeliesi pelaamisesta missä ikinä liikutkin. Pääset helposti peliyhteisön ja kavereidesi pariin Windows 10 PC:n, Xbox Onen, puhelimen tai tabletin kautta. Missä sitten menetkin, saavutuksesi ja pelisi seuraavat sinua. Voit pelata samaan aikaan kun striimaat Xbox One pelejäsi Windows 10 PC:llä.

Xbox Play Anywhere

Pelaa Xbox Play Anywhere pelejä sekä Windows 10 PC:llä että Xbox Onella (Etsikö edullisia Windows 10 ohjelmistokoodia? Osta se meiltä livekortti.fi:stä). Voit jatkaa peliä siitä mihin jäit vaihtaessasi laitetta, PC:lla tai Xbox Onella. Xbox Play Anywhere kuljettaa pelien lisäosat, saavutukset ja tallennuksesi mukanasi minne tahansa menetkin.

Rakastatko Xbox Play Anywhere pelejä? Tsekkaa Xbox pelivalikoimamme ja löydä parhaat Xbox Play Anywhere pelidiilit. Ja jos haluat Xbox Play Anywhere pelin, jota valikoimassamme ei ole, voit hankkia edullisen Xbox lahjakortin ja ostaa sillä haluamasi Xbox Play Anywhere peli suoraan Xbox Storesta.

Paras Online moninpelikokemus

Rakenna tajunnan räjäyttäviä virtuaalimaailmoja perheesi, kavereidesi ja muiden pelaajien kanssa. Taistele jännittävissä otteluissa joko yhdessä tiiminä tai yksin muita vastaan, sinulta vaaditaan nopeita refleksejä ja vauhdikasta ajattelua. Xbox Live tarjoaa jokaiselle sopivaa moninpeliä.

Pelaaminen

Näytä saavutukseksesi liittämällä ne Gamerscore-tiliisi Xbox Onella, Windows 10:llä, tabletilla tai puhelimellasi. Tee kuvakaappauksia ja nauhoita suosikkipelihetkesi sisäänrakennetulla Game DVR- toiminnolla. Voit lisätä upeita kommentteja kuvakaappauksiisi ja videoihisi, ja jakaa parhaat hetkesi muiden pelaajien, kavereidesi ja perheesi kanssa. Tämän lisäksi voit näyttää pelivideosi suoraan Xbox One -konsolisi Twitch- toiminnon kautta koko maailmalle.

Luo oma pelaajaidentiteettisi customoimalla Gamertagisi ja suunnittelemalla oma Xbox-avattaresi, ja tuo koko persoonallisuutesi esiin pelaajaprofiilissasi.

Avattaret

Rakenna digitaalinen versio itsestäsi ja muokkaa sitä loputtomiin milloin ja missä vain. Laaja valikoima ihonvärejä, asuja, kehotyyppejä, rekvisiittaa ja tunteita - voit valita näyttäväsi joko itseltäsi tai joltakulta aivan muulta, vain mielikuvituksesi on rajana.

Customoitu kotisivu

Järjestele pelit, kaverit ja paljon muuta. Customoi ja personalisoi Xbox Live pelitilisi kotisivu ja näe sinulle tärkeät asiat ensin ja sinua miellyttävällä tavalla.

Uusi toimivuus

Vaihtaminen edestakaisin välilehtien välillä on nyt nopeampaa kuin koskaan. Nyt tarjolla on erilliset välilehdet ihmisille, saavutuksille, kuvakaappauksille, viesteille ja järjestelmälle. Uudet flyoutit helpottavat käytettävyyttä.

Kerää oma iskuryhmäsi

Kun etsit sopivaa Xbox Live ryhmää, voit tehdä räätälöidyn haun, jonka avulla voit valikoida pelaajat pelityylin, pelitavoitteiden ja heidän Windows 10/ Xbox One asetusten perusteella.

Pelaajien luomat turnaukset Arenalla

Arenalla voit Xbox Livessä rakentaa omia turnauksiasi. Luo turnaus turnaustyypin mukaan ja anna sille päivämäärä& aika. Arena Xbox Liven saat käyttöösi nopeasti ja helposti kirjautumalla käyttäjäksi.

PC-pelit Xbox Onella

Myydyimmät PC-pelit alkavat näkyä Xbox Live -tililläsi. Pidä silmällä, mitä ystäväsi pelaavat, katsele ja jaa videoklipsejä. Saat myös suoran pääsyn suosikkipeliesi Game Hubseihin.

Tutustu kaikkiin Xbox Live jäsenyyksiimme, pituuksissa riittää mistä valita.

Kokonaisvaltaisen Xbox Live kokemuksen saamiseksi osta Xbox Live Gold jäsenyys jo tänään!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Xbox Live 14pv jäsenyys?

Xbox Live 14pv jäsenyys :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Xbox Live 14pv jäsenyys :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Live Gold 12 Months

  Xbox Live Gold 12 Kk Jäsenyys

  $ 44,49
 • Xbox Live Gold 3 Months

  Xbox Live Gold 3 kk jäsenyys

  $ 12,25