Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One - PC
search

Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU

Xbox One Game Codes

847 Myyty!

48,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: APRIL 18, 2023

Kieli: ENGLISH

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

Tervetuloa Minecraft Legendsiin, peliin, joka vie sinut villiin ja vauhdikkaaseen seikkailuun ennennäkemättömällä tavalla! Valmistaudu maailmaan, joka on täynnä henkeäsalpaavia maisemia, täynnä luonnonvaroja ja eloisia ekosysteemejä, jotka ovat joutuneet sekaisin pelottavien porsaiden hyökkäyksen vuoksi. Kun Overworldin kohtalo on vaakalaudalla, sinun on koottava toverisi ja johdettava heidät strategiseen sodankäyntiin valtakuntasi pelastamiseksi. Oletko valmis paljastamaan Minecraft Legendsin mysteerit ja nousemaan lopullisena voittajana? Sukeltakaamme sisään!

Minecraft Legends -maailman paljastaminen

Valmistaudu sukeltamaan tuntemattomaan, kun Minecraft Legends esittelee sinulle upouuden maailman, joka on täynnä arvoituksellisia ihmeitä. Päähenkilönä yhdistät voimasi liittolaisten kanssa kohdataksesi ilkeät Piglinit ja pelastaaksesi Ylämaailman heidän tuhoisilta suunnitelmiltaan. Valmistaudu eeppiselle matkalle, joka paljastaa tässä pelissä piilevät salaisuudet!

Johtaja Charge

Minecraft Legendsissä otat peloton sankarin roolin, joka opastaa Ylämaailman asukkaita heidän urhoolliseen taisteluun uhkaavia possuja vastaan. Legendan mukaan vain sankarilla on voima yhdistää ja johtaa heidät kohti voittoa. On sinun hetkisi omaksua sankarin vaippa ja koota liittolaisesi kunniakkaaseen voittoon!

Ainutlaatuinen käänne vastustajille

Se, mikä erottaa Minecraft Legendsin muista, on sen epätavallinen suhtautuminen negatiivisiin hahmoihin. Tässä pelissä sankari johtaa köynnösten, zombien ja luurangojen armeijaa epätodennäköiseen liittoumaan yhteistä vihollistaan – saalistussikoja – vastaan. Huolimatta aiemmista epäkohdista nämä viholliset ovat kokoontuneet kohtaamaan yhteisen uhan. Sankarina sinun tehtäväsi on ohjata heidät voittoon ja lähettää siat takaisin Alankomaihin. Valmistaudu eeppiseen taisteluun, toisin kuin olet kokenut ennen!

Tapaa hahmot

Minecraft Legends -seikkailun aikana kohtaat monenlaisia hahmoja, jotka näyttelevät tärkeitä rooleja matkallasi. Tässä on joitain klassisista hahmoista, joihin voit odottaa törmääväsi:

1. Kyläläiset: Nämä ei-pelaajahahmot (NPC:t) antavat sinulle tehtäviä ja tehtäviä suoritettaviksi, kun etenet pelin läpi.
2. Creepers: Päähenkilönä sinulla on mahdollisuus antaa ohjeita ryömiville ja hyödyntää niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia hyödyksesi.
3. Golemit: Valmistaudu kohtaamaan erilaisia golemeja, joista jokaisella on omat vahvuutensa, joita voidaan hyödyntää taisteluissa.
Värikkäiden hahmojen ansiosta Minecraft Legends takaa mukaansatempaavan pelikokemuksen, joka pitää sinut kiinni istuimellasi!

Jännittäviä ominaisuuksia, joita odottaa

Minecraft Legends tarjoaa vaikuttavan valikoiman ominaisuuksia, jotka pitävät sinut koukussa alusta loppuun. Tässä on vain muutamia kohokohtia:

• Classic Biomes, Revamped: Tutustu tuttuihin biomeihin jännittävin uusin parannuksin, mikä tekee jokaisesta ympäristöstä jännittävän löytää.
• Enhanced Combat System: Osallistu jännittäviin taisteluihin uudistetulla taistelujärjestelmällä, joka sisältää strategisia elementtejä ja pitää sinut varpaillasi.
• Elvytetty askartelu ja rakentaminen: Uppoudu parannettuun askartelu- ja rakennusjärjestelmään, joka parantaa yleistä pelaajakokemusta.
• Jännittävä seikkailu: Lähde mukaansatempaavalle matkalle maailman halki, kun keräät resursseja, etsit liittolaisia, käyt sotaa petollisia sikoja vastaan ja rakennat mahtavia tukikohtia.
• Aja toimintaan: Koe ratsastustelineiden jännitys, jonka avulla voit kulkea nopeasti biomeissa ja tutkia ympäristöäsi helposti.

Valmistaudu mukaansatempaavaan seikkailuun!

Valmistaudu mukaansatempaavaan ja innostavaan seikkailuun Minecraft Legendsissä! Päästä strateginen kykysi valloilleen, paljasta piilotetut salaisuudet ja johda liittolaisiasi voittoon säälimättömiä sikalaisia vastaan. Ylimaailman kohtalo on sinun käsissäsi. On aika astua tähän poikkeukselliseen maailmaan ja tehdä jälkesi legendaariseksi sankariksi!

Kerää siis rohkeutesi, kokoa toverisi ja valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun Minecraft Legendsissä! Oletko valmis paljastamaan arvoituksia, solmimaan katkeamattomia siteitä ja selviämään voittajana ylemmän maailman sankarina? Valtakunnan kohtalo on sinun käsissäsi. On aika aloittaa legendaarinen matkasi. Legendat kirjoitetaan!

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa MINECRAFT LEGENDS DELUXE EDITION online-tilassa ystäviesi ja muiden MINECRAFT LEGENDS DELUXE EDITION ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU?

Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Minecraft Legends Deluxe Edition Xbox One/PC EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,25
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95