Minecraft Legends Xbox One - PC EU
search

Minecraft Legends Xbox One/PC EU

Xbox One Game Codes

891 Myyty!

38,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: APRIL 18, 2023

Kieli: ENGLISH

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

Valmistaudu sukeltamaan Minecraft Legendsin jännittävään maailmaan, kiehtovaan toiminnantäyteiseen strategiapeliin, joka pitää sinut istuimesi reunalla. Valmistaudu eeppiselle matkalle rauhallisen alueen läpi, joka on täynnä runsaita luonnonvaroja ja eloisia ekosysteemejä, jotka horjuvat kaaoksen partaalla. Pahat porsaat ovat käynnistäneet hyökkäyksen, ja Overmaailman kohtalo on vaakalaudalla. Sinun tehtäväsi on koota toverisi, johtaa heidät strategiseen sodankäyntiin ja pelastaa valtakuntasi uhkaavalta tuomiolta!

Pura arvoitus: Aloita sankarillinen matka

Minecraft Legends esittelee innostavan uuden pelikokemuksen, jonka avulla voit ottaa ohjat käsiisi ja selvittää tuoreen, tutkimattoman maailman mysteerit. Voittajaksi pääsemiseksi sinun on solmittava liittoutumia muiden seikkailijoiden kanssa ja kohdattava ilkeä Piglins suoraan eeppisessä taistelussa suojellaksesi ylämaailmaa heidän tuhoisilta suunnitelmiltaan. Valmistaudu sankarilliseen seikkailuun, joka on täynnä salaisuuksia, jotka odottavat paljastumista!

Ryhdy sankariksi: yhdistä ja johda ylämaailmaa

Tässä jännittävässä uudessa pelissä otat päähenkilön roolin, jonka tehtävänä on johtaa Ylämaailman asukkaita urhoolliseen taisteluun saalistussikojen hyökkäystä vastaan. Ainutlaatuinen kykysi yhdistää ja ohjata heitä tasoittaa tietä voittoon, kuten legendat ennustavat. Valmistaudu eeppiseen tehtävään, joka testaa kykysi ja vahvistaa asemasi sankarina, jota Ylämaailma kipeästi tarvitsee!

Epätavallinen liitto: vihollisista tuli liittolaisia

Valmistaudu Minecraft Legendsin kiehtovaan käänteeseen, kun peli yhdistää entiset vastustajat yhteistä vihollista vastaan. Sankari huomaa olevansa köynnistä, zombeista ja luurangoista koostuvan armeijan ruorissa ja yhdistää voimansa näiden kerran vihamielisten hahmojen kanssa. Yhdessä kohtaatte yhteisen vihollisenne – saalistussiat. Voittaaksesi menneen vihamielisyyden, sinun on johdettava tämä epätavallinen liitto voittoon ja karkotettava siat takaisin Alankomaihin. Valmistaudu henkeäsalpaavaan yhteenottoon kuin mikään muu!

Tapaa hahmot: tutut kasvot odottavat

1. Kyläläiset: Koko matkasi ajan kyläläisten muodossa olevat NPC:t antavat sinulle erilaisia tehtäviä ja tehtäviä edistyäksesi pelissä.

2. Creepers: Valjasta köynnösten voima antamalla niille erilaisia ohjeita ja hyödyntämällä niiden ainutlaatuisia kykyjä eduksesi.

3. Golemit: kohtaa monipuolinen joukko golemeja, joista jokaisella on omat vahvuudet, jotka voivat osoittautua korvaamattomiksi intensiivisissä taisteluissa.

Valmistaudu risteämään Minecraft Legendsin värikkäiden hahmojen kanssa, joista jokaisella on tärkeä rooli seikkailusi muovaamisessa!

Jännittäviä ominaisuuksia: Vapauta Minecraft Legendsin voima

• Löydä uudelleen maamaailman klassinen jako biomeihin, joita on nyt rikastettu jännittävillä parannuksilla, jotka saavat sinut hämmästymään.

• Uppoudu upouuteen taistelujärjestelmään, joka on täynnä strategisia elementtejä, jotka vievät pelin uusiin korkeuksiin.

• Nauti uudistetusta askartelu- ja rakennusjärjestelmästä, joka lupaa parannetun pelaajakokemuksen ja antaa sinulle mahdollisuuden luoda ja rakentaa helposti.

• Lähde laajalle matkalle ympäri maailmaa keräämällä resursseja, solmimalla liittoutumia, taistelemalla saalistussikoja vastaan ja rakentamalla mahtavia tukikohtia.

• Kulje biomeja ennennäkemättömällä nopeudella kiinnikkeiden huipulla, mikä nopeuttaa valtavan ja kiehtovan pelimaailman tutkimista.

Valmistaudu hukkaamaan itsesi vertaansa vailla olevaan Minecraft-kokemukseen, kun uskallat Minecraft Legendsin valtakuntaan. Valmistaudu mukaansatempaavaan seikkailuun, jossa sankarit nousevat, mysteerit selviävät ja kohtaloita takotaan!

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa MINECRAFT LEGENDS online-tilassa ystäviesi ja muiden MINECRAFT LEGENDS ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Minecraft Legends Xbox One/PC EU?

Minecraft Legends Xbox One/PC EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Minecraft Legends Xbox One/PC EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95