Assassins Creed Origin
search

Assassins Creed: Origins Xbox One

Myydään

Qdistribu Ltd

Xbox One Game Codes

171 Myyty!

€ 69,99

12,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

HUOM: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE for Xbox One Game Description

Jokainen haluaa tietää lisää uudesta Assassin’s Brotherhood tarinasta? Odotus on nyt loppu! Ubisoft:n Assassin’s Creed Origins kertoo kiehtovan tarinan Assassin Brotherhoodin alkuperästä.

Tarina sijoittuu mysteeriseen, muinaiseen Egyptiin, Assassin’s Creed Origins on uuden aikakauden alku. Löydä uusia ja mielenkiintoisia taistelutapoja tutkiessasi piilotettuja hautoja ja Pyramideja muinaisessa Egyptissä, elä historia uusiksi.  

Muinainen Egypti & paljon muita mysteereitä

Tutki pyramideja, löydä ajansaatossa kadonneita hautoja, paljasta jumalten, muumioiden ja viimeisten faaraoiden salat upouudessa Assassin’s Creed pelissä.

Täydellinen maailma  

Keitailta aavikkoille, Gizan haudoilta Vällimerelle, Assassin’s Creed Origins’ pelissä taistelet muinaisia vaaroja vastaan, kohtaat uusia uhkia petojen muodossa - ole varovainen sillä yllättävät vaarat vaanivat kaikkialla uudessa, valtavassa muinaisessa Egyptissä.

Uudet taistelut  

Uudessa Origins versiossa, Assassin’s Creed vie taistelusi aivan uudelle tasolle saadessasi hyppysiisi uusia aseita upeine ja salaperäisine ominaisuuksineen.

Unohtumaton seikkailu  

Kohtaat uuden seikkailun joka kerta kun pelaat uutta Assassin’s Creed peliä, jokainen arvoitus ja seikkailu tuo mukanaan oman intensiivisen ja sykähdyttävän tarinansa.

Tarina & hahmot  

Egypti on joutunut kokemattomien hallitsijoiden käsiin. Tämän vuoksi hopeakielet ovat ottamassa vallan ja siksi mahtava Assassin’s Brotherhood joutuu astumaan esiin pelastaakseen maan kammottavalta kohtalolta.

Paljonko ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE digitaalinen koodi maksaa?

Muistathan, että halvimmat ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE Xbox One:lle voivat aiheuttaa ongelmia, sillä ne voivat olla varastettuja tai illegitiimejä digitaalisia Xbox One koodeja.

Meidän ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE ladattavat koodimme ovat 100% legitiimejä (ks. UKK-osiomme), lisäksi ne ovat aina markkinoiden edullisimmasta päästä olevat ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE koodit. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, siksi ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE koodimme ovat aina edullisia.

Voit olla Varma, että meiltä ostamasi koodit toimivat aina. Jos sinulla tulee ongelmia digitaalisen Xbox One koodisi kanssa muistathan, että voit ottaa aina yhteyttä Live Chattiimme (24/7) ja saat hyvää.

Kuinka ostan ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE Xbox One:lle?

ASSASSINS CREED: ORIGINS XBOX ONE ostaminen Xbox One:lle Livekortti.fi:stä on helppoa kuin kolmeen laskeminen: Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Assassins Creed: Origins Xbox One?

Assassins Creed: Origins Xbox One :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Assassins Creed: Origins Xbox One :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,25
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95