Forza Horizon 4 Ultimate Edition Xbox One
search

Forza Horizon 4 Ultimate Edition Xbox One/PC US

Xbox One Game Codes

122 Myyty!

3,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: FEBRUARY 10, 2018

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: XBOX LIVE

Alue: US

Forza Horizon 4 Ultimate Edition: The Ultimate Racing Experience Xbox Onella ja PC:llä

Oletko nopean kilpailun ja henkeäsalpaavien maisemien fani? Älä etsi kauempaa kuin Forza Horizon 4 Ultimate Edition Xbox Onelle ja PC:lle. Tämä vauhdikas ajopeli vie sinut Britannian upeaan avoimeen maailmaan, jossa voit tutustua kauniiseen maaseutuun, historiallisiin kaupunkeihin ja jännittäviin teihin. Valittavana on laaja valikoima ajoneuvoja ja loputon valikoima mukautusvaihtoehtoja, joten voit luoda äärimmäisen kilpa-ajokoneen ja kilpailla muita pelaajia vastaan ympäri maailmaa.

Koe dynaamiset vuodenajat kauniissa avoimessa maailmassa

Yksi Forza Horizon 4:n erottuvista ominaisuuksista on sen dynaamiset vuodenajat, jotka vaihtuvat viikoittain ja tuovat peliin uusia haasteita ja tapahtumia. Lumisista talvista aurinkoisiin kesiin jokainen vuodenaika tarjoaa ainutlaatuiset kilpakokemuksensa. Ja valtavan avoimen maailman tutkittavaksi, sinun ei koskaan lopu uusista löydettävissä olevista paikoista ja kilpailuista, joissa voit kilpailla.

Reititpä sitten Edinburghin katuja tehokkaalla urheiluautolla tai ajaessasi jyrkkiä maastopolkuja tehokkaalla maastoautolla, Britannian kauniit maisemat tarjoavat täydellisen taustan intensiiviselle kilpa-ajolle. Ja jatkuvasti kehittyvän verkkoyhteisön ansiosta sinulla on aina uusia ystäviä, joita vastaan kilpailla, ja haasteita voitettavana.

Mukauta ja päivitä autosi tyyliisi sopivaksi

Forza Horizon 4:ssä pääset käyttämään yli 450 autoa yli 100 valmistajalta klassisista muskeliautoista moderneihin superautoihin. Voit räätälöidä ja päivittää ajoneuvojasi kilpa-tyyliisi sopivaksi, haluatko sitten raakaa tehoa tai tarkkaa ajotyyliä. Ja laajan valikoiman viritysvaihtoehtoja ja maalauksia, joista voit valita, voit luoda täydellisen kilpa-auton, joka todella heijastaa persoonallisuuttasi.

Liity kilpa-fanien verkkoyhteisöön

Forza Horizon 4 Ultimate Edition on enemmän kuin pelkkä yksinpeli. Se tarjoaa myös vankan online-moninpelikokemuksen, jossa voit liittyä kilpa-fanien yhteisöön ympäri maailmaa. Voit osallistua ystävien kanssa kilpailemaan kilpailuissa ja tapahtumissa tai käydä vastakkain korkean panoksen kaksintaisteluissa. Pelin dynaamisten kausien ja jatkuvasti kehittyvien tapahtumien myötä löytyy aina jotain uutta löydettävää ja kilpailtavaa.

Avaa erikoispalkintoja ja -bonuksia

Forza Horizon 4 Ultimate Editionin pelaajana sinulla on pääsy useisiin erikoispalkintoihin ja bonuksiin, jotka eivät ole standardiversion pelaajien saatavilla. Näitä ovat eksklusiiviset autot, mukautusvaihtoehdot ja muut pelin sisäiset edut, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta radalla.

Kaiken kaikkiaan Forza Horizon 4 Ultimate Edition on pakollinen hankinta kaikille kilpa-faneille, jotka etsivät äärimmäistä avoimen maailman kilpakokemusta. Upealla grafiikalla, laajalla avoimella maailmalla ja laajalla valikoimalla autoja ja muokkausvaihtoehtoja, se on äärimmäinen peli adrenaliinihulluille ja kilpa-harrastajille.

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa FORZA HORIZON 4 ULTIMATE EDITION XBOX ONE/PC online-tilassa ystäviesi ja muiden FORZA HORIZON 4 ULTIMATE EDITION XBOX ONE/PC ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Forza Horizon 4 Ultimate Edition Xbox One/PC US?

Forza Horizon 4 Ultimate Edition Xbox One/PC US :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Forza Horizon 4 Ultimate Edition Xbox One/PC US :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95