Sea of Thieves Xbox One PC
search

Sea of Thieves Xbox One/PC EU

Xbox One Game Codes

61 Myyty!

18,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: MARCH 20, 2018

Kieli: ENGLISH

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

Sea of Thieves Xbox Onelle ja PC:lle: Pirate's Adventure kuin mikään muu

Oletko valmis purjehtimaan avomerellä ja toteuttamaan merirosvofantasioitasi? Sea of Thieves Xbox Onelle ja PC:lle on äärimmäinen merirosvoseikkailupeli, joka tarjoaa pelaajille mahdollisuuden tutustua laajaan, avoimeen maailmaan, joka on täynnä aarteita, vaaroja ja seikkailuja. Tässä moninpelissä liityt merirosvojen miehistöön ja purjehdit merillä etsimään aarteita, taistelemalla muita aluksia vastaan ja uhraten valtameren vaaroja. Olitpa kokenut merirosvo tai uusi merirosvo, Sea of Thieves tarjoaa jokaiselle jotakin.

Pelin kulku

Sea of Thieves -pelissä pelaajat voivat liittyä miehistöön tai mennä yksin merirosvona. Kun olet valinnut polkusi, lähdet purjehtimaan omalla aluksellasi ja tutkit valtavaa avointa maailmaa, etsit aarteita ja taistelet muita pelaajia vastaan. Pelin kulku on melko yksinkertainen, ja pelaajat käyttävät WASD-näppäimiä liikuttaakseen hahmoaan ja hiirtä tähtäämiseen ja hyökkäämiseen. Peli sisältää myös erilaisia aseita ja esineitä, kuten tykkejä, miekkoja ja ruutitynnyreitä, joilla pelaajat voivat puolustautua muita aluksia ja meren vaaroja vastaan.

Yksi Sea of Thievesin erottuvista ominaisuuksista on sen mukaansatempaava, avoimen maailman pelattavuus. Kun purjehdit merillä, kohtaat useita erilaisia saaria ja maamerkkejä, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen luonteensa ja haasteensa. Tapaat myös muita pelaajia, sekä ystävällisiä että vihamielisiä, joiden kanssa voit olla tekemisissä tai joita voit välttää. Peli on suunniteltu rohkaisemaan pelaajia tutkimaan ja löytämään uusia asioita, ja monet piilotetut aarteet ja salaisuudet odottavat löytämistä.

Moninpeli

Sea of Thieves on ytimenään moninpeli, ja yksi pelin hauskimmista puolista on tehdä yhteistyötä muiden pelaajien kanssa ja tehdä yhteistyötä tavoitteidesi saavuttamiseksi. Työskenteletpä yhdessä puolustaaksesi laivaasi vihollisen hyökkäyksiltä tai jakamassa tehtäviä aarteen etsimiseksi, Sea of Thievesin moninpeli tuo peliin aivan uuden tason syvyyttä ja jännitystä.

Sen lisäksi, että pelaat oman miehistösi muiden pelaajien kanssa, voit myös olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa pelimaailmassa, taistelit sitten heitä vastaan tai muodostat liittoutumia. Sea of Thievesin moninpeli on suunniteltu dynaamiseksi ja arvaamattomaksi, ja pelaajat voivat valita, miten he haluavat olla vuorovaikutuksessa keskenään.

Grafiikka ja ääni

Sea of Thieves -pelissä on upea, realistinen grafiikka, joka todella herättää merirosvojen maailman henkiin. Rehevistä, trooppisista saarista karkeisiin, aaltoisiin meriin, pelin grafiikka on huippuluokkaa ja auttaa todella uppoamaan pelaajia pelimaailmaan. Äänisuunnittelu on myös huippuluokkaa, ja siinä on realistiset valtameren äänet ja jännittävä musiikki, joka todella asettaa pelin sävyn.

Kaiken kaikkiaan Sea of Thieves Xbox Onelle ja PC:lle on jännittävä ja mukaansatempaava merirosvoseikkailupeli, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Olitpa kokenut pelaaja tai uusi tulokas merirosvojen maailmassa, Sea of Thievesilla on tarjottavaa. Avoimen pelin, moninpelitoiminnan sekä upean grafiikan ja äänen ansiosta Sea of Thieves on peli, joka tarjoaa varmasti tuntikausia viihdettä. Nosta siis purjeet, suuntaa seikkailuun ja liity avomeren pahamaineisimpien merirosvojen joukkoon!

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa SEA OF THIEVES XBOX ONE/PC online-tilassa ystäviesi ja muiden SEA OF THIEVES XBOX ONE/PC ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Sea of Thieves Xbox One/PC EU?

Sea of Thieves Xbox One/PC EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Sea of Thieves Xbox One/PC EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95