The Sims 4 Laundry Day Stuff DLC Xbox One
search

The Sims 4: Laundry Day Stuff DLC Xbox One EU

Xbox One Game Codes

1195 Myyty!

12,49

THE SIMS 4: LAUNDRY DAY STUFF DLC XBOX ONE on digitaalinen koodi, jolla ei ole viimeistä käyttöpäivää. Ostettuasi koodin saat sen välittömästi sähköpostiisi ilman toimituskuluja.

Required
Required
Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Käyttäjäehdot
TermsAndConditionsDescription
Required
Required

12,49

Tuotekuvaus

HUOM! TÄMÄ TUOTE ON LADATTAVAA SISÄLTÖÄ TAI DLC, ALKUPERÄINEN PERUSPELIVAADITAAN TÄMÄN LAAJENNUSOSAN PELAAMISTA VARTEN.

Julkaisu pvm: AUGUST 14, 2018

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

The Sims 4 Laundry Day Stuff DLC Xbox Onelle

Valmistaudu raikastamaan simiesi vaatekaapit Laundry Day Stuff DLC:llä The Sims 4:lle Xbox Onessa. Tämä laajennuspaketti lisää peliin useita uusia kohteita ja ominaisuuksia, mukaan lukien:

Laundry Day Stuff DLC The Sims 4:lle Xbox Onella on pakollinen hankinta jokaiselle pelin fanille, joka haluaa lisätä simien elämään uusia uusia elementtejä. Laajennuspaketti tuo peliin useita uusia kohteita ja ominaisuuksia, kuten uusia vaatevaihtoehtoja, pyykinpesukoneita ja maalaismaista sisustusta.

Uusia vaatevaihtoehtoja:

Yksi Laundry Day Stuff DLC:n jännittävimmistä lisäyksistä on uudet vaatevaihtoehdot. Simisit voivat nyt pukeutua useisiin uusiin arki- ja juhlaasuihin sekä uusiin kampauksiin ja asusteisiin. Tämä antaa sinulle entistä enemmän tapoja ilmaista simiesi ainutlaatuista tyyliä ja persoonallisuutta.

Pyykkiesineet:

Uusien vaatevaihtoehtojen lisäksi Laundry Day Stuff DLC esittelee myös uusia pyykinpesulaitteita, jotka auttavat simiäsi pitämään vaatteensa puhtaina ja siisteinä. Pesukone, kuivausteline ja silityslauta ovat käytettävissään, joten simisi voi helposti huolehtia pyykinpesutarpeistaan.

Maalaisvaikutteinen sisustus:

Jos haluat antaa simiesi koteihin maalaismaisen, maalaisvaikutteisen ilmeen, Laundry Day Stuff DLC tarjoaa sinut. Laajennuspaketti sisältää uusia huonekaluja ja koristeita, kuten riippuvan kuivaustelineen, maalaistalon tiskialtaan ja puulämmitteisen kiukaan. Nämä esineet auttavat sinua luomaan lämpimän ja kodikkaan tunnelman simiesi koteihin.

Ulkoilu:

Lopuksi Laundry Day Stuff DLC lisää joukon uusia ulkoiluaktiviteetteja, joista simesi voivat nauttia. Simisi voi nyt hoitaa puutarhaa tai mennä rauhassa uimaan uuteen uima-altaaseen. Nämä aktiviteetit ovat simillesi loistava tapa rentoutua ja nauttia ulkoilmasta.

Kaiken kaikkiaan Laundry Day Stuff DLC The Sims 4:lle Xbox Onella on loistava lisä peliin, sillä se tarjoaa uusia vaatetusvaihtoehtoja, pyykinpesulaitteita ja ulkoilua simeillesi. Jos haluat lisätä tuoreita uusia elementtejä simiesi elämään, tämä laajennuspaketti on pakollinen hankinta. Joten älä odota enää, hanki se nyt!

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa THE SIMS 4: LAUNDRY DAY STUFF DLC XBOX ONE online-tilassa ystäviesi ja muiden THE SIMS 4: LAUNDRY DAY STUFF DLC XBOX ONE ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan The Sims 4: Laundry Day Stuff DLC Xbox One EU?

The Sims 4: Laundry Day Stuff DLC Xbox One EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • The Sims 4: Laundry Day Stuff DLC Xbox One EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
close
ATTENTION!
THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVE IN FINLAND
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95