The Sims 4 Vintage Glamour Stuff DLC Xbox One
search

The Sims 4: Vintage Glamour Stuff DLC Xbox One EU

Xbox One Game Codes

1141 Myyty!

10,95

Required
Required
Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta!
24/7 chattituki!
100% tuotetakuu!
Ei piilokuluja!
Koodit toimitetaan heti!
Tuotekuvaus

HUOM! TÄMÄ TUOTE ON LADATTAVAA SISÄLTÖÄ TAI DLC, ALKUPERÄINEN PERUSPELIVAADITAAN TÄMÄN LAAJENNUSOSAN PELAAMISTA VARTEN.

Julkaisu pvm: DECEMBER 6, 2016

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

The Sims 4 Vintage Glamour Stuff DLC Xbox Onelle

Koe 1920-luvun ylellisyys ja hienostuneisuus The Sims 4 Vintage Glamour Stuff DLC:llä Xbox Onelle. Tämä ladattava sisältöpaketti lisää useita uusia kohteita ja ominaisuuksia suosittuun elämän simulaatiopeliin, jolloin pelaajat voivat muokata pelin sisäistä kokemustaan ja luoda oman ainutlaatuisen versionsa Roaring Twentiesistä.

Uusia vaatteita ja asusteita

Vintage Glamour Stuff DLC lisää peliin joukon uusia vaatteita ja asusteita, joiden avulla pelaajat voivat pukea simensä 1920-luvun uusimpien muodin mukaan. Tyylikkäistä iltapuvuista tyylikkäisiin fedoroihin ja monocleihin, tässä DLC-paketissa on kaikki mitä tarvitset täydellisen vintage-ilmeen luomiseen simeillesi.

Sisustus ja huonekalut

Uusien vaatteiden ja asusteiden lisäksi Vintage Glamour Stuff DLC lisää peliin myös useita uusia sisustus- ja huonekalutuotteita. Nämä esineet ovat saaneet inspiraationsa 1920-luvun glamourista ja hienostuneisuudesta, ja ne sisältävät esineitä, kuten vintage-kruunut, flyygelit ja art deco -peilit. Näillä uusilla esineillä pelaajat voivat mukauttaa simiensä kotinsa täysin ja luoda ylellisen ja hienostuneen ilmapiirin.

Uusia peliominaisuuksia

Vintage Glamour Stuff DLC lisää myös uusia peliominaisuuksia The Sims 4:ään, mukaan lukien mahdollisuuden järjestää tyylikkäitä juhlia ja tapahtumia. Pelaajat voivat kutsua simiensä ystävät ja naapurit kylään tanssimaan, seurustelemaan ja seurustelemaan illalla pukeutuneena hienoimpiin vintage-asuihinsa.

Lisäksi DLC-paketti tarjoaa simeille uusia uramahdollisuuksia, mukaan lukien kyvyn ryhtyä stylistiksi tai muotisuunnittelijaksi. Näiden uusien uran myötä simit voivat nousta tikkaita ylöspäin ja menestyä muotimaailmassa, samalla kun he elävät 1920-luvun lumoavaa elämää.

---

Kaiken kaikkiaan The Sims 4 Vintage Glamour Stuff DLC Xbox Onelle on pakollinen hankinta The Sims 4 -faneille ja niille, jotka haluavat lisätä ripauksen glamouria ja hienostuneisuutta pelikokemukseensa. Laajan valikoiman uusia vaatteita, asusteita, sisustusta ja peliominaisuuksia sisältävä DLC-paketti tarjoaa varmasti loputtomasti viihdettä ja mukauttamista.

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa THE SIMS 4: VINTAGE GLAMOUR STUFF DLC XBOX ONE online-tilassa ystäviesi ja muiden THE SIMS 4: VINTAGE GLAMOUR STUFF DLC XBOX ONE ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan The Sims 4: Vintage Glamour Stuff DLC Xbox One EU?

The Sims 4: Vintage Glamour Stuff DLC Xbox One EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • The Sims 4: Vintage Glamour Stuff DLC Xbox One EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 43,95
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95