Tom Clancy's The Division 2 Xbox One
search

Tom Clancy's The Division 2 Xbox One EU

Xbox One Game Codes

163 Myyty!

12,25

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

Julkaisu pvm: MARCH 12, 2019

Kieli: MULTILANGUAGE

Alusta: XBOX LIVE

Alue: EU

Tom Clancy's The Division 2 Xbox One: Tactical Shooter Set Post-apokalyptiseen Washington D.C.

Tom Clancy's The Division 2 on taktinen räiskintäpeli, joka sijoittuu Washington D.C:n post-apokalyptiseen versioon. Pelaajat ottavat agenttien roolin Strategic Homeland Divisionissa (SHD), ryhmässä, jonka tehtävänä on yhteiskunnan uudelleenrakentaminen ja järjestyksen palauttaminen tuhoisan tapahtuman jälkeen. pandeeminen. Peli sijoittuu seitsemän kuukautta New Yorkissa pelatun ensimmäisen divisioonan pelin tapahtumien jälkeen.

Tarina

Division 2:ssa pelaajien tehtävänä on taistella erilaisia vihollisryhmittymiä vastaan, jotka kilpailevat kaupungin hallinnasta. Näihin ryhmittymiin kuuluvat True Sons, Hyenas ja Outcasts. Jokaisella ryhmittymällä on omat ainutlaatuiset motivaationsa ja taktiikkansa, ja pelaajien on mukautettava strategioitaan kukistaakseen heidät.

Kun pelaajat etenevät tarinan läpi, he paljastavat totuuden pandemian takana ja SHD:n todelliset motiivit. Matkan varrella he kohtaavat monenlaisia hahmoja, mukaan lukien siviilejä, sotilaita ja muita SHD:n agentteja.

Pelin kulku

Division 2 sisältää laajan valikoiman pelielementtejä, mukaan lukien cover-pohjainen ammunta, RPG-tyylinen hahmojen eteneminen ja erilaisia suoritettavia tehtäviä ja aktiviteetteja. Pelaajat voivat pelata yksin tai muodostaa joukkueen ystävien kanssa yhteistyötilassa vastatakseen pelin moniin haasteisiin.

Pelissä on myös dynaaminen sääjärjestelmä ja päivä/yö-sykli, mikä voi vaikuttaa peliin ja vihollisen käyttäytymiseen. Lisäksi pelaajat voivat muokata hahmonsa ulkonäköä ja varusteita, mukaan lukien aseita ja panssareita, pelityyliinsä sopivaksi.

PvP

Päätarinakampanjan lisäksi The Division 2 sisältää myös useita PvP-tiloja, mukaan lukien Dark Zone, jossa pelaajat voivat osallistua intensiiviseen moninpeliin ja taistella saadakseen arvokasta saaliista. Pelissä on myös oma loppupeli, joka sisältää uusia tehtäviä, varusteita ja pelimekaniikan, joista pelaajat voivat nauttia pääjuttukampanjan päätyttyä.

Kaiken kaikkiaan Tom Clancy's The Division 2 on jännittävä taktinen ammuntapeli, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan post-apokalyptisen kokemuksen. Rikkaan tarinansa, dynaamisen pelattavuuden ja laajan valikoiman mukautusvaihtoehtojen ansiosta se on peli, joka saa pelaajat palaamaan lisää.

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa TOM CLANCY’S THE DIVISION 2 XBOX ONE online-tilassa ystäviesi ja muiden TOM CLANCY’S THE DIVISION 2 XBOX ONE ympäri maailmaa tulevien pelaajien kanssa. Ota osaa kisoihin, saa uusia kavereita, vastaanota vain Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon, paljon muuta!

Laitevaatimukset

Kuinka ostan Tom Clancy's The Division 2 Xbox One EU?

Tom Clancy's The Division 2 Xbox One EU :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • Tom Clancy's The Division 2 Xbox One EU :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 44,25
 • Windows 10 Pro 32-64bit OEM

  Windows 10 Pro (32-64-bit OEM)

  € 7,95