PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One:lle

Myydään

Qdistribu Ltd

Xbox One Game Codes

235 Myyty!

€ 29,99

7,95

Tämä on digitaalinen tuote. Koodi lähetetään sähköpostitse. Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
24/7 chattituki
Koodit toimitetaan heti
100% tuotetakuu
Ei piilokuluja
Yli miljoona tyytyväistä asiakasta
Tuotekuvaus

HUOM: Ostettuasi koodin saat sen heti sähköpostiisi ja se näkyy myös ruudullasi. Kaikki koodimme ovat aitoja ja alkuperäisiä tuotteen kehittäjän luomia digitaalisia, ladattavia koodeja. Koodit eivät vanhene.

Huippusuositun PC pelin tekijöiltä tulee nyt PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One:lle!

PUBG:n PlayerUnknown’s Battlegrounds laittaa pelaajat kilpailemaan toisiaan vastaan selviytymisestä, peli saa varmasti jokaisen sydämen pamppaamaan ja adrealiinin kohoamaan.

Löydä aseita, varasta tarvikkeita, ja valmistaudu taistelemaan joko yksin tai tiiminä. Tavoitteesi on olla viimeinen elossa oleva pelaaja, tarjolla on yllättäviä käänteitä ja leuat loksauttavia tilanteita.

Taistelukenttä

Jokainen taisto alkaa pelaajan tiputtautumisella laskuvarjolla valtavalla autiosaarelle, mukana heillä ei ole muuta kuin vaatteet päällä, ja kykynsä. Saarella heidän täytyy alkuun tutkia saari jalkaisin tai etsiä aseita ja materiaaleja varustautuakseen tulevaan, aivan kulman takana odottavaan vauhdikkaaseen koitokseen.

Aina muutaman minuutin välein taistelutanner kutistuu, ja turvallisen alueen ulkopuolelle jääneet pelaajat vahingoittuvat ja lopulta elminoituvat kisasta, elleivät ehdi ajoissa pelattavalle alueelle. Tämän kutistumisen tuloksena kilpailijat joutuvat yhä tiheämmin kohtaamaan toisensa ja pelin voittaja alkaa hahmottua.

Muodosta tiimi tai taistele yksin

Taistelut ovat “PvP” (pelaaja vs. pelaaja) toimintapeliä, jossa maksimissaan sata pelaajaa voi kilpailla saaren selviytyjän kuninkunkuudesta eeppisessä ympäristössä.

Muodosta tiimi muiden pelaajien kanssa (max 4 pelaajaa) tai mene yksin kohti tappavia taisteluita – pyri olemaan viimeinen saarella eloon jäänyt.

Voitto on sinun!

Kukista kaikki vihollisesi ja ole viimeinen eloon jäänyt, eli PARAS pelaaja, piste.

*Jokaisen max 30 minuuttia kestävän matsin lopussa pelaajat saavat pelirahaa sen perusteella kuinka hyvin he pärjäsivät, eli kuinka monta vihollista he saivat hengiltä ja montaako onnistuivat vahingoittamaan. Pelirahaa voi käyttää oman avattaren customointiin.*

Xbox One X Optimoitu

Paranna PlayerUnkown’s Battlegrounds pelikokemusta Xbox One X:llä. Sen todella dynaaminen teknologia antaa sinulle maksimaalisen visuaalisen kokemuksen taisteluareenoilla, jonka myötä pelistä tulee todella toden tuntuista.

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS on tarjolla Livekortti.fi:ssa parhaaseen hintaan!

Meilla on markkinoiden halvimmat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Xbox One koodit. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme koodit suurissa tukkuerissä saaden näin tuntuvia alennuksia, alennukset siirrämme suoraan ulosmyyntihintoihimme. Voit olla varma, että PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS pelikoodimme ovat 100% legitiimejä, sillä ne on hankittu virallisilta tukkumyyjiltä.

Ostettuasi koodin saat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS cd-key suoraan sähköpostiisi, lisäksi se näkyy heti myös ruudullasi.

Live Chattimme (24/7) ja erinomainen asiakaspalvelumme ovat aina käytettävissäsi, mikäli sinulle tulee ongelmia tai kysyttävää liittyen PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS koodiisi.

Helppo, 3-vaiheinen ostosysteemimme ei vaadi pitkällisten kaavakkeiden täyttöä, anna vain sähköpostiosoitteesi ja valitse maksutapa. Xbox One pelikoodien ostaminen livekortti.fi on siis helppoa kuin heinän teko!

Paljonko PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS digitaalinen koodi maksaa?

Standardi hinta BLUEHOLE STUDIO INC.’s PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS: lle riippuu ostopaikasta.

Muistathan, että halvimmat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Xbox One:lle voivat aiheuttaa ongelmia, sillä ne voivat olla varastettuja tai illegitiimejä digitaalisia Xbox One koodeja.

Meidän PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS ladattavat koodimme ovat 100% legitiimejä (ks. UKK-osiomme), lisäksi ne ovat aina markkinoiden edullisimmasta päästä olevat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS koodit. Hintamme ovat halvat, sillä ostamme tuotteet suurissa tukkuerissä, siksi PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS koodimme ovat aina edullisia.

Voit olla Varma, että meiltä ostamasi koodit toimivat aina. Jos sinulla tulee ongelmia digitaalisen Xbox One koodisi kanssa muistathan, että voit ottaa aina yhteyttä Live Chattiimme (24/7) ja saat hyvää.

Kuinka ostan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Xbox One:lle?

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS ostaminen Xbox One:lle Livekortti.fi:stä on helppoa kuin kolmeen laskeminen: Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

*Jos maksat PayPal:lla, varmistathan että tilauksen yhteydessä antamasi meiliosoite on sama kuin PayPal tiliisi liitetty sähköpostiosoite*

Saat Xbox One pelikoodisi muutamassa sekunnissa maksettuasi suoraan ruudullesi, lähetämme kopion myös sähköpostiisi. (VINKKI – Katso myös roskapostisi, jos koodia ei ala näkyä!)

Haluatko parhaan mahdollisen PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS kokemuksen?

Xbox Live Gold

Osta Xbox Live Gold jäsenyys meiltä ja pelaa kavereidesi ja muiden PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS omistajien kanssa ympärimaailman. Ota osaa kisoihin, saa uusia ystäviä, vastaanota Xbox Live Gold jäsenille suunnattuja erikoistarjouksia ja paljon muuta!

EA Access

EA Access jäsenyydellä (EA Access 1 kk tai EA Access 12 kk) et vain saa pelejä käsiisi jo ennen niiden varsinaista julkaisua, vaan voit myös pelata niitä online-tilassa kavereidesi ja muiden PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS pelaajien kanssa ympäri mailman.

Xbox lahjakortit

Osta Xbox lahjakortteja hankkiaksesi pelin sisäistä rahaa, peliaikakortteja, Xbox jäsenyyksiä, Xbox pelejä, pelien laajennnuksia jne. virallisesta Xbox Storesta.

Suositellut Xbox One pelit

Asiakkaat, jotka ostivat PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Xbox One:lle olivat kiinnostuneita myös seuraavista  Xbox One peleistä.

Battlefield 1 - Xbox One

Assassins Creed: Unity Xbox One

Minecraft: Xbox One Edition Favorites Pack

Gears of War Bundle Xbox One and Xbox 360

Laitevaatimukset

Kuinka ostan PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One:lle?

PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One:lle :lle Livekortti.fi :sta on helppoa kuin 1 2 3! Anna vain meiliosoitteesi, valitse maksutapa ja maksa!

Miksi ostaa meiltä?

 • Digitaaliset koodimme ovat 100% legitiimejä ja hankittu virallisilta tukkukauppiailta.
 • PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One:lle :lle ovat aina edullisia.
 • Useita maksutapoja.
 • Lähetämme digitaalisen koodin sähköpostiisi heti maksettuasi, ei siis turhaa odottelua.
 • Toimiva ja tehokas asiakaspalvelu auttaa kaikissa tlanteissa.
HUOM
 • Pre-Order tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon ja ne toimitetaan viimeistään tuotteen julkaisupäivänä, muut tuotteet toimitamme heti kun maksu on saapunut perille.
 • Emme myy tuotteita kaupalliseen käyttöön.
 • Ostat vain digitaalisen tuotteen.
 • Lisätietoja, ks. UKK.
 • Jos sinulla on ongelmia ostoksenteon yhteydessä, otathan meihin yhteyttä.
 • Kaikki ladattavat pelikoodimme on tuotettu pelin kehittäjän toimesta ja siksi ne ovat taatusti aitoja ja alkuperäisiä.
 • Koodeilla ei ole parasta ennen -päivää.
 • Ladattava sisältö ja DLC- tuotteet: Sinulla on oltava alkuperäinen peruspeli voidaksesi käyttää näitä tuotteita.
 • Voit saada useita koodeja joillekin tuotteille.
Tämä tuote(et) on lisätty ostoskoriisi
1 x
 • Valittu juuri sinua varten

 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 12 Months

  € 45,95
 • Xbox Game Pass Core

  Xbox Live Gold - Xbox Game Pass Core 3 Months

  € 15,25